School

Het wordt weer even druk

Ik ga de komende weken weer een aantal drukke weken krijgen. Ik moet een video-item maken voor donderdag, een audio-item en 2 portfolio’s. Daarna start het buitenland blok, omdat ik in mei een week naar het buitenland moet. Waar ik heen wil? Engeland natuurlijk, maar dat hangt ervanaf of er nog meer mensen heengaan. Probleem is: je mag enkel naar een land toe, als er minimaal 3 mensen ook naar dat land gaan. Flauw vind ik het, want niemand wil naar Engeland.

Verder wat betreft mijn opa, hij is alweer vele malen beter momenteel. Begint langzaamaan weer een beetje zichzelf te worden. Hij mag deze week ook weer achter het stuur kruipen, nadat hij dat 4 weken lang niet mocht. En hij is ook al 4 weken af van het roken! Onwijs trots op hem dat hij zo goed op weg is daarmee!

Mijn plannen voor mijn boeken liggen momenteel helemaal plat. Dat komt door school. Vind het zelf erg jammer, maar het is niet anders. De andere projecten die ik deed, heb ik momenteel ook op een lager pitje gezet. Alles is momenteel weer even druk, de vakantie is voorbij. Of ik nog een toetsweek ga krijgen binnenkort, geen idee. Heb 1 tentamen voor 17 januari, dat wel.

Ik zal daarom ook niet zo snel reageren op reacties, en lees jullie blogs ook veel minder. Sorry daarvoor. Kom er gewoon amper nog aan toe.

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photo: Pexels

Advertisement

16 thoughts on “Het wordt weer even druk

  1. Alles op zijn tijd eerst naar jezelf kijken en zien dat je alles in goede banen voor jezelf leid.
    Dan pas kan je de blogs lezen en als het nodig is reageren.
    Neem wel je rust momenten.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s