Recognisable

Dit herken je wanneer je niet tegen je verlies kunt

Er zijn onwijs veel bordspellen op de wereld. Leuke gezelschapsspellen, informatieve spellen, strijdspellen etc. Natuurlijk is het leuk wanneer je wint, maar verliezen is ook geen ramp. Toch is dat voor sommige mensen wel het geval. Mocht jij ook slecht tegen je verlies kunnen, dan zul je dit herkennen!

1. Beschuldigen

Je begint in te zien dat je gaat verliezen, en daarom geef je je tegenstanders de schuld van jouw tegemoetkomende verlies. Want het ligt allemaal aan hen, volledig aan hen.

2. Smoesjes

Het liefst stop je per direct en dus begin je allerlei smoesjes te verzinnen om het spel stop te zetten, zodat je niet verliest.

3. Stem verheffen

Er gebeurt iets verdachts, en jij verheft direct je stem. Je beweert dat je tegenstanders valsspelen zodat je tijd kunt rekken.

4. Ontkennen

Het spel is uit en je hebt verloren. Heel langzaam begin je door het lint te gaan, maar je beweert dat je nog steeds tegen je verlies kunt. Uhm, are you sure about that?

5. Daar gaat het bord

Soms doet het zo’n zeer dat je hebt verloren, dat je het bordspel volledig van de tafel afslaat. Alle kaartjes, pionnen en dobbelstenen vliegen door de kamer heen.

6. Klaar met spelen

Je bent, zodra je verloren hebt, de hele dag geïrriteerd. Je hebt ook echt geen zin om nog een spelletje te spelen en gaat in een hoekje op je telefoon zitten.

7. Rematch

Oké, je bent er toch voor in om het opnieuw te proberen. Nu moet je wel winnen, toch? Second time is the charm!

8. Valsspelen

Je ziet dat je alweer begint te verliezen, en dus blijft er nog maar één optie over: valsspelen. Dan zul je wel winnen, toch?

9. Ander spel

En… Je hebt alweer verloren… Misschien moet je een spel uitkiezen waar je wel goed in bent? Dan zul je gegarandeerd winnen 😉

Kun jij tegen je verlies? Of niet?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

Advertisement

14 thoughts on “Dit herken je wanneer je niet tegen je verlies kunt

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s