Films/movies

My Movie Tips #48

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

1. Star Wars: The Rise Of Skywalker

Link afbeelding

Nadat Palpatine op mysterieuze wijze terugkeert, staat het verzet opnieuw tegenover de Eerste Orde in het laatste hoofdstuk van de Skywalker-saga.

2. Frozen 2

Link afbeelding

Na de gebeurtenissen uit ‘Frozen’ heeft er enige tijd vrede geheerst in het koninkrijk Arendelle. Elsa, Anna, Kristoff en Olaf moeten vervolgens een nieuw avontuur aangaan, waarvoor ze diep de bossen intrekken. Reden van hun vertrek is om een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk te ontdekken.

3. Jumanji: The Next Level

Link afbeelding

Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen.

4. 1917 (9 januari)

Link afbeelding

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer.

5. The Informer

Link afbeelding

Voormalig special agent Pete Koslow zit een celstraf uit nadat hij in een gevecht zijn vrouw wilde beschermen. Hij krijgt een kans op vroegtijdige vrijlating als hij informant wordt voor de FBI en hen helpt de meest machtige misdadiger van New York neer te halen: The General. Koslow wordt door The General opnieuw naar de gevangenis gestuurd om daar een drugsdeal op touw te zetten. Als er iets gruwelijk fout gaat, wat resulteert in de dood van een undercoveragent van de FBI, verliest hij ook hun steun. Zonder ontmaskerd te worden moet Koslow een plan bedenken om uit handen te blijven van de drie grootste New Yorkse organisaties: de maffia, NYPD én de FBI…

6. The Dare

Link afbeelding

Na een brute huisoverval wordt familieman Jay Jackson wakker in een kelder met drie andere gevangenen. Per toeval komen de gevangenen tot de ontdekking dat ze iets gemeen hebben met elkaar. Ze realiseren zich dat ze moeten samenwerken om te kunnen overleven. Ze verzinnen een riskant plan dat uitgevoerd moet worden voordat de wraakzuchtige ontvoerder de kans krijgt om zijn zieke plannen op hen te botvieren.

7. The Grudge (9 januari)

Link afbeelding

Een huis wordt vervloekt door een wraakzuchtige geest die degenen die het betreden met een gewelddadige dood veroordeelt.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “My Movie Tips #48

Een reactie plaatsen