Recognizable

Verschillende types met oud & nieuw

Nog even en dan is het 2020! Of je nou een feestje hebt met vrienden of het viert met familie, deze types kom je ongetwijfeld tegen!

1. De ‘herinner je je dit nog?’ persoon

Weet je nog dat we samen op vakantie gingen? Of dat concert dat we dit jaar bijwoonden? Deze persoon herinnert zich ieder detail van het afgelopen jaar en wil deze herinneringen graag met je ophalen. Zelfs de gênante momenten.

2. De fanatiekeling

Deze persoon is veel te enthousiast voor het komende jaar. Elk social media berichtje eindigt met iets als: ‘zin in 2020!’ Deze persoon telt letterlijk vanaf 1 januari al af naar het nieuw jaar.

3. ‘Tot volgend jaar’

Oh ja, deze grap. De laatste week van december, de dag voordat het nieuwe jaar begint, moet diegene deze opmerking maken. Heel grappig…

4. De goede voornemens persoon

‘Ik ga echt meer sporten in 2020’ en ‘ik ga echt mijn best doen op school.’ Ja, dat roep je ieder jaar opnieuw, en er komt niets van terecht.

5. De fotograaf

Deze persoon wil letterlijk van alles een foto maken. Want: de laatste foto van 2019! En: de eerste foto van 2020! Ja, oké, 2 foto’s is prima. Maar dan is het ook wel weer genoeg.

6. De party pooper

Deze persoon houdt niet van feesten, en net zo min van het nieuwe jaar inluiden. En wanneer er iets misgaat, flipt die persoon ook nog eens. Zucht, laat deze avond maar snel voorbij zijn…

7. De slaper

Er is altijd die ene persoon, die niet zijn/haar ogen open kan houden tot de klok 12 slaat. Je mist het aftellen! Wakker worden!

8. De vuurwerk lover

Deze persoon moet aan iedereen laten zien wat voor vuurwerk diegene in huis heeft gehaald. Klaar om het jaar knallend in te gaan dus. Maar ehm, doe je wel een beetje voorzichtig?

9. De tv-hanger

Deze persoon wil graag alle nieuwjaar specials zien die op tv komen. Zelfs de oudejaarsconferences van de cabaretiers.

10. Het feestbeest

We kennen allemaal wel iemand die het liefst de hele nacht feest, zodra het nieuwe jaar is begonnen. Hup, nog even een wijntje erin, en door! Die zal de eerste dag van het jaar wel enorm brak zijn!

Wat voor type ben jij met oud & nieuw?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

 

16 thoughts on “Verschillende types met oud & nieuw

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s