Herkenbaar

Deze dingen snappen de meeste mensen niet

Er zijn van die dingen, waar geen mens iets van begrijpt. En ergens geeft dat ook niets, want niemand begrijpt er wat van πŸ˜‰ Maar over welke dingen heb ik het nu eigenlijk? Dat zal ik je eens vertellen!

1. Wat het verschil is tussen concealer, cover-up en een camouflagestick. Wie zal het zeggen? De meeste vrouwen gebruiken (indien ze make-up gebruiken) toch alles door elkaar.

2. Hoe werkt fotosynthese? Tja, niemand zal dit weten. Zelfs niet als je je biologie examen met een voldoende hebt afgesloten. Want hoe wil je ook in hemelsnaam onthouden dat het alles te maken heeft met koolstofassimilatie en glucoseverhouding?

3. Je bestelt iets, en dan krijg je de pop-up voor je neus: ‘Lees onze terms and conditions.’ Een hele lap tekst, wat echt geen hond zal lezen. Accepteren, en hup. Volgende scherm.

4. Hoe moet je een fietsband plakken? Of een autoband verwisselen? Als je het één keer hebt gedaan, zul je het wel onthouden. Maar toch zal iemand het je eerst moeten uitleggen.

5. Een gat in een shirt repareren. Tja, uhm… Mam? Een beetje hulp wellicht?

6. De AEX-index. Uhm, wat is dat in hemelsnaam? Oh dat heeft iets te maken met de Nasdaq en de Nikkei index? Ah, geweldig.

7. Waarom is alles in een soap/serie altijd zo ‘nep?’ Je merkt aan alles dat het niet echt is, en dat maakt het onwijs ongeloofwaardig. Toch zonde…

8. Hoe werkt buitenspel? Je vader en broer hebben het je wel 100 keer uitgelegd, maar je snapt er nog steeds niets van. Oh de bal is uit! Is dat buitenspel?

9. Je hebt een voldoende gehaald voor die moeilijke toets? Huh, hoe dan? Je hebt amper geleerd en de toets was onwijs moeilijk… Ach, who cares. Puntjes binnen!

10. Hoe het kan dat het eten van je eigen familie altijd lekkerder smaakt dan hetzelfde eten van een ander. Is het een speciaal familierecept of heeft je familie gewoon magische handen?

Waar snap jij nu echt niets van?

Liefs, Deem ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

18 gedachten over “Deze dingen snappen de meeste mensen niet

  1. 9. Je hebt een voldoende gehaald voor die moeilijke toets? Huh, hoe dan? Je hebt amper geleerd en de toets was onwijs moeilijk… Ach, who cares. Puntjes binnen!

    Ik weet nog dat ik in 2 gymnasium bij het laatste proefwerk aardrijkskunde dacht dat ik het helemaal had verknald, zo moeilijk vond ik het. Desalniettemin had ik een 9,2.

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s