Films/movies

Kerstfilms die je kunt kijken met de kerstdagen!

Er komen ieder jaar weer nieuwe kerstfilms uit. Hoewel ik er geen fan van ben, weet ik dat velen dat wel zijn. Voor het eerst zal Home Alone niet op tv te zien zijn. Een vriendin van mij heeft daarom een lijstje gemaakt met kerstfilms die ze als aanrader omschrijft voor de komende kerstdagen!

1. The Princess Switch 

Concurrerend in een kerstbakwedstrijd in Belgravia, botst een bakker uit Chicago tegen de verloofde van de prins aan – die op haar lijkt. Ze wisselen twee dagen van leven.

2. Let It Snow

In een klein stadje op kerstavond brengt een sneeuwstorm een ​​groep jongeren samen.

3. The Holiday Calendar

Een worstelende maar getalenteerde fotograaf erft een antieke vakantiekalender, waarvan de inhoud de toekomst lijkt te voorspellen. Zal deze magische kalender haar ertoe brengen van deze feestdagen te houden?

4. A Bad Moms Christmas

Terwijl hun eigen moeders onverwacht binnenvallen, rebelleren onze drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders tegen de uitdagingen en verwachtingen van de Super Bowl voor moeders: Kerstmis.

5. The Christmas Chronicles

Het verhaal van zus en broer, Kate en Teddy Pierce, die op kerstavond van plan zijn om de Kerstman op camera te vangen. Maar hun avond verandert in een onverwachte reis, waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen.

6. Christmas Inheritance 

Als CEO wordt een erfgename door haar vader uitgedaagd om een ​​kerstbrief persoonlijk af te leveren aan zijn ex-partner in hun geboortestad – reizen per bus, incognito en met slechts $100. Zal ze iets leren van de mensen daar?

7. Klaus

Een eenvoudige daad van vriendelijkheid leidt altijd tot een andere, zelfs op een bevroren, verre plaats. Wanneer de nieuwe postbode van Smeerensburg, Jesper, bevriend raakt met de maker Klaus, smelten hun geschenken een eeuwenoude vete en leveren ze een slee vol met vakantietradities.

8. Christmas With A View 

Geheime ambities tussen een mislukte restauranthouder en een beroemde chef-kok bedreigen hun bloeiende kerstromantiek.

9. Office Christmas Party

Wanneer zijn gespannen CEO-zus zijn filiaal dreigt te sluiten, geeft de filiaalmanager een episch kerstfeest om een ​​grote klant binnen te halen en de dag te redden, maar het feest loopt uit de hand.

10. Holiday Rush

Na zijn plotselinge ontslag trekt een populaire radio-DJ bij zijn tante in, brengt zijn vier verwende kinderen mee en een plan om terug te keren naar de ether.

11. The Knight Before Christmas

Een middeleeuwse Engelse ridder wordt op magische wijze getransporteerd naar het heden, waar hij valt voor een leraar natuurwetenschappen op de middelbare school die gedesillusioneerd is door liefde.

12. Last Christmas

Kate is een jonge vrouw die geabonneerd is op slechte beslissingen. Werken als een elf in een kerstwinkel het hele jaar door is niet goed voor de wannabe-zangeres. Ze ontmoet daar echter Tom. Haar leven neemt een nieuwe wending. Voor Kate lijkt het te mooi om waar te zijn.

Kijk jij wel kerstfilms? Of ben jij ook niet zo van de kerstfilms?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “Kerstfilms die je kunt kijken met de kerstdagen!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s