Recognizable

Dit herken je wanneer je plaatsneemt bij de kapper

Als je bij de kapper zit, kan het soms erg lang duren. Het wachten tot het jouw beurt is, het knippen zelf. Je verveelt je best snel of denkt aan hele andere dingen. Maar, deze dingen herken je allemaal als je bij de kapper zit!

1. ‘Ben ik dat?’

Zodra je de cape om hebt, voel jij je een aardappel. Zie je er écht zo uit? Is dit hoe mensen mij dagelijks zien? Oh jeetje, nu snap ik die blikken wel…

2. Twee woorden, negen letters: duurt lang

Het wachten duurt soms erg lang, maar ook het knippen kan lang duren. Dan slaat de verveling toe en ga je naar jezelf staren in de spiegel. Of je gaat aan je nagels pulken. Hoe lang nog?

3. Angstig

Je bent wel een beetje bang dat het kapsel niet mooi wordt. Of dat de kleur niet zo uitkomt als je wenst. Maar heb een beetje vertrouwen in je kapper! Hij/zij doet echt wonderen!

4. Alleen de puntjes!

Je zei het nog zo: je wil alleen de puntjes eraf. Maar wat gebeurt er? Je krijgt echt het gevoel dat er meer dan 15 centimeter wordt afgeknipt… Durf je überhaupt nog op de grond te kijken straks?

5. Hoge nood

Oh nee… ‘Ehm, hoeveel tijd heb je nog nodig?’ vraag je de kapper. Het antwoord bevalt je niet, als je blaas aangeeft dat je toch echt naar de wc moet. Waarom ben je niet voor de knipbeurt naar de wc gegaan? Nu moet je stilzitten en dat gaat niet!

6. Plotselinge trek

Het duurt zo onwijs lang! En dan krijg je ineens trek. Je maag begint te rommelen en je wangen kleuren rood. Even geduld nog, straks kun je genieten van een broodje, en van je nieuwe kapsel.

7. Prijs

Wat? Is de kapper tegenwoordig zo duur? Ik wil alleen maar de puntjes knippen… Zelfs föhnen is onbetaalbaar, laat staan je haar verven. Weet je, laat maar zitten. Je stelt het wel uit. Alweer.

8. Producten van de kapper

Je kijkt altijd je ogen uit wanneer je bij de kapper bent. Er zijn zoveel producten! Wat jij er wel niet voor over zou hebben om dat allemaal thuis te hebben!

9. Tot de volgende keer

Je kapsel ziet er goed uit, en je bent dik tevreden. Maar zodra je de salon verlaat, herinner je jezelf eraan dat je het bovenstaande nog een keer moet doorstaan. Zucht, het houdt ook nooit op…

Hoe vaak ga jij naar de kapper?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

18 thoughts on “Dit herken je wanneer je plaatsneemt bij de kapper

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s