Recognisable

Dit herken je als je een avondmens bent

Wanneer je wekker afgaat, heb je de neiging om je wekker naar de andere kant van de kamer te gooien. Elke keer hoop je stiekem dat het al middag is. Maar nee hoor: het is ochtend. De vroege ochtend is gewoon niet jouw ding. Jij leeft meer als een avondmens. Herkenbaar?

1. Wakker worden is voor jou echt een probleem. De snoozeknop is je beste vriend én je vijand, want het komt hierdoor geregeld voor dat je te laat komt.

2. Terwijl de meeste mensen rustig ontbijten, ren jij door het huis om je spullen te pakken. Snel pak je je tas in, je ontbijt eet je onderweg wel op.

3. Als mensen aan je vragen of je last hebt van een ochtendhumeur, rol je met je ogen. Zou je denken joh?

4. Je snapt niet hoe sommige mensen zo actief kunnen zijn in de ochtend. In je gedachten lig je gewoon nog in je bed te slapen.

5. Pas tegen de lunch begin je echt wakker te worden.

6. Eenmaal thuis kan je niet stil zitten. Je gaat direct van alles en nog wat doen om het maximale uit je avond te halen.

7. Het liefste plan je al je afspraken in na 4 uur. Je moet eerst nog even bijkomen van je ‘vroege’ ochtend.

8. Je bent vaak te laat op afspraken die voor 4 uur gepland zijn. Je probeert je best te doen om op tijd te komen, maar het lukt je gewoon niet. #sorrynotsorry

9. Je neemt het liefst de hele dag door dutjes om sneller naar de avond te geraken.

10. Het maakt jou echt niet uit hoe laat je gaat eten. Het kan om 6 uur zijn, maar ook om 8 uur. Je hebt het niet zo op vastgestelde activiteiten.

11. In de groepsapp zegt iedereen dat ze al gaan slapen, terwijl jij net aan je dag begint. Met wie moet je nu nog kletsen?

12. Een late night snack is je favoriete manier van snacken op een dag.

13. Je bent super creatief in de avond en je schrijft direct al je ideeën op voor de volgende avond. Omdat avonden vele malen korter zijn (voor jouw gevoel dan) wil je ze niet vergeten voor de avond erna.

14. Op een feestje ben je één van de laatste uitgenodigden die arriveert en ben je ook vaak de laatste die vertrekt. Zo trek je in ieder geval wel de hoeveelheid aanwezigheid gelijk 😉

15. Eenmaal in bed, lig je nog uren wakker. Ja, je blijft een avondmens hé.

Ben jij een ochtend- of een avondmens?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

14 thoughts on “Dit herken je als je een avondmens bent

Een reactie plaatsen