Article

Je sterrenbeeld verklapt wat jouw slechtste eigenschap is!

Iedereen heeft wel iets wat hem of haar iets minder gezellig maakt. Dat hoort nu eenmaal bij de mensheid: ieder mens heeft wel een wat minder leuke eigenschap. Ben je benieuwd wat je sterrenbeeld daarmee te maken heeft? Laten we dan snel beginnen!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij leeft in je eigen wereldje. Je hebt overal een kijk op, maar kan tegelijkertijd enorm afstandelijk zijn. Al heb je zonder meer goede bedoelingen, in je gedachten ben je vaak op een hele andere plek.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Heb je dit sterrenbeeld, dan ga jij graag mee met de rest van de groep en heb je niet veel zin om de leiding te nemen. Je wijst mensen niet graag op hun fouten en houdt van niet rond commanderen.

Ram (21 maart – 19 april)

Jouw ongeduld neemt af en toe (onnodig) problemen met zich mee. Duurt het te lang voordat jij je zin krijgt, dan spring je er direct bovenop. Je bent daarnaast een uitgesproken persoon en duwt mensen onterecht van je af.

Stier (20 april – 20 mei)

Dit is waarschijnlijk oud nieuws voor je, maar jij kan af en toe ontzettend koppig zijn. Ben je het ergens niet mee eens, dan sluit je je oren en sta je niet open voor andere meningen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je kan over van alles en nog wat meepraten, maar bent daardoor ook gauw afgeleid. Jij kan daardoor soms erg onvoorspelbaar zijn.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij bent van alle sterrenbeelden waarschijnlijk het gevoeligst en bent snel emotioneel. Je vindt het moeilijk om uit je comfortzone te stappen en hierdoor loop je vaak leuke dingen mis.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Het is nooit erg om van jezelf te houden, maar af en toe verlies je wel de controle. Je wil namelijk zó graag in de spotlight staan, dat je vergeet dat het leven geen serie is met slechts één hoofdpersoon.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij bent een van de beste adviseurs. Alleen kun je als perfectionist zijnde, iemand vrij snel veroordelen om zijn of haar keuzes. Wanneer je zelf een fout maakt, dan geef je het niet zo snel toe.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je weegt alles af en probeert daarbij alles vanuit elk opzicht te bekijken. Hierdoor kan je best veel moeite hebben met het maken van een keuze. De mensen om je heen kunnen zich hier langzamerhand aan gaan irriteren.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Mag je iemand niet, dan ben jij iemand die dat in hun gezicht zegt. Niks mis met eerlijkheid. Maar als je je zin wil hebben, dan haal jij de trucjes tevoorschijn. Je confronteert anderen graag met hun fouten, maar gebeurt dit andersom, dan vind je dat niet fijn.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Je bent onbewust direct en zegt waar het op staat. Sommige mensen vinden dat iemand al snel bot is, op die manier. Je intenties zijn goed, maar misschien moet je de signalen oppikken als je punt gemaakt is.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Als er geen zuurstof op aarde was, kon jij wel leven van negativiteit. Je weet de geheimen van mensen en praat soms je mond hierover voorbij. Jij kunt daar de humor van inzien. Anderen? Niet echt, nee.

Herken jij je in je slechte eigenschap? Of juist totaal niet?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

 

14 thoughts on “Je sterrenbeeld verklapt wat jouw slechtste eigenschap is!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s