Personal

Eergisteren kreeg ik de schrik van mijn leven

Hallo allen,

Een berichtje tussendoor, in plaats van een gewoon blogje. 

Gisterochtend werd ik om 7 uur ‘s ochtends gewekt door mijn moeder. ‘Opa heeft een hartaanval gehad.’ Mijn wereld stortte in. Ik was bang, bang dat ze zou zeggen dat het fout was afgelopen. Dat was niet zo. Ze hadden hem direct gedotterd en per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Eenmaal daar, hebben ze een stent aangebracht in zijn hart. Hij was stabiel. We zijn meteen met de auto naar het ziekenhuis gegaan. Hij was aanspreekbaar, godzijdank. De komende uren zouden toch wel enigszins cruciaal kunnen zijn, zei de dokter. Ik had die middag een interview gepland, maar heb hem verzet. Mijn opa ging hoe dan ook voor.

Een aantal uren later werd bekend dat er een slagader was dichtgeslibd, waardoor dit gebeurde. Wat de oorzaak was, weten ze niet. Verder moesten ze onderzoeken of hij schade had opgelopen elders. Het lijkt niet zo te zijn, godzijdank. Hij is vandaag naar een gewone kamer verplaatst en is dus van de intensive care af. Nog beter, hij liep zelfs alweer vandaag.

Ik heb gisteren de schrik van mijn leven gehad, want het is toch wel mijn maatje. Mijn opa en ik hebben een hele goede band met zijn tweeën. Ik ben zo blij dat hij er nog is en goed hersteld. Ik had niet geweten wat ik zonder hem had gemoeten. Hij moet nog een paar dagen in het ziekenhuis blijven en mag 4 weken geen autorijden. Daar ziet hij het meeste tegenop, want hij houdt van autorijden.

Maar wat ben ik trots op hem dat hij alweer op zijn benen staat. Hij was er godzijdank op tijd bij. Hij zal vanaf nu hartpatiënt zijn, maar hij is een sterke man. Ik hou van hem, en ik geloof in hem ❤

Liefs, Deem ❤

24 thoughts on “Eergisteren kreeg ik de schrik van mijn leven

 1. Goed dat het goed verlopen is.
  En dat jouw maatje (opa) nog lang bij je mag zijn om samen te genieten.
  Ik kan best aannemen dat het even schrikken was zeker als ze je wakker maken om zulk nieuws te komen zeggen.
  Dan stort heel even je wereld in elkaar gevoelsmatig dan.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s