Article

Deze baan past bij jou volgens je horoscoop

Je woonplaats, welke hond het beste bij je past. Die twee onderwerpen heb ik al eerder besproken, gelinkt aan je horoscoop. Maar, wist je dat je nu ook weet welke baan bij jouw horoscoop past? Niet? Nou, laten we dan maar snel beginnen!

Waterman (20 januari – 19 februari)

Jouw baan: YouTuber

Watermannen werken het liefst alleen, zijn onwijs creatief en heel goed met technologie. Daarom is het echt wat voor een Waterman om YouTuber te worden. Zo kun je lekker vanuit huis werken aan creatieve video’s zonder wat aan te hoeven nemen van een ander.

Vissen (20 februari – 20 maart)

Jouw baan: schrijver

Vissen zijn gevoelige personen en daarom minder geschikt voor een leidinggevende functie. Als je Vissen bent, kun je je gevoelige kant wel heel goed gebruiken bij het schrijven van teksten. Je zou eventueel ook iets met muziek kunnen doen, bijvoorbeeld liedjes schrijven.

Ram (21 maart – 20 april)

Jouw baan: ondernemer

De Ram is een echte ondernemer. Als je Ram bent, dan zie je het niet zo zitten om voor een baas te werken. Het liefst run jij je eigen bedrijf. Jij durft een risico te nemen om je dromen te volgen en begint je eigen winkel!

Stier (21 april – 20 mei)

Jouw baan: makelaar

Als je Stier bent, kan je prima samenwerken in teamverband, maar het liefst trek jij je eigen plan. Je werkt graag aan projecten en bent een goede adviseur. Makelaar zal perfect bij jou passen, want je bent erg overtuigend in je doen en laten.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Jouw baan: kunstenaar

Als je Tweelingen bent, ben je heel goed met je handen. Je hebt niets met een kantoorbaan, je maakt liever mooie dingen. Als kunstenaar bepaal je je eigen werktijden, en dat is nog wel het fijnste!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jouw baan: stewardess

Kreeften zijn heel loyaal en behulpzaam. Daarom past een baan als stewardess heel goed bij jou, je helpt graag mensen. Je straalt altijd positieve energie uit en laat mensen zich welkom voelen in een nieuwe omgeving.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Jouw baan: influencer

Als Leeuw is het leven als influencer perfect voor jou. Je staat graag in de spotlight en anderen kunnen niet om jouw aanwezigheid heen. Maar je bent ook een echte adviseur met een goed inlevingsvermogen: een inspiratiebron voor velen.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Jouw baan: advocaat

Als jij het sterrenbeeld Maagd hebt, dan ben je heel goed in onderzoek. Maagden zorgen voor orde in de wereld. Je kan slecht tegen onrecht en maakt er je werk van om dit te bestrijden. Daarnaast ben je erg overtuigend en vastberaden.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Jouw baan: acteur

Er zijn super veel acteurs met het sterrenbeeld Weegschaal en dat is geen toeval. De Weegschaal is geknipt voor toneel of het witte doek. Voor je medespelers ben je een hele fijne collega. Je bent een gezellig persoon en je zal niet snel roddelen.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Jouw baan: schoonmaker

Als je Schorpioen bent, werk je niet graag in een team. Het liefst ga je in je eentje aan de slag en heb je weinig verschillende taken: overzicht is jouw ding. Je wil precies weten wat je moet doen. Daarom is een baan als schoonmaker iets voor jou.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Jouw baan: psycholoog

Boogschutters zijn onwijs begaan met mensen. Ook zijn ze heel open minded. Ze helpen graag, kunnen over hun gevoel praten en hebben inlevingsvermogen. Daarom zijn Boogschutters hele goede kandidaten voor een loopbaan als psycholoog.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jouw baan: politieagent

Steenbokken zijn echte leiders. Sterker nog: hun wil is wet. Als je Steenbok bent, dan ben jij degene die het voor het zeggen heeft. Je bent zelfverzekerd, overtuigend en je hebt je zaken goed op orde. Daarom lijkt het jou wel wat om bij de politie te gaan: lekker de misdaad bestrijden!

Is jouw beroep ook daadwerkelijk jouw beroep? Of had je dat wel graag willen worden?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

Advertisement

14 thoughts on “Deze baan past bij jou volgens je horoscoop

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s