Recognisable

Kun je niet wachten tot Kerst? Dan zul je dit herkennen!

Sinterklaas is vandaag aangebroken, en dat betekent dat vanaf morgen alle kerstspullen weer tevoorschijn worden getoverd (voor zover dat nog niet gebeurt was). Je kunt absoluut niet wachten tot het echt Kerst is, want dat is nu eenmaal de leukste tijd van het jaar! Als dat bij jou het geval is, zul je het onderstaande zonder meer herkennen!

1. Bij de eerste signalering van kerstkransjes straal je helemaal. Hier heb je het hele jaar op gewacht!

2. Terwijl de meeste mensen gek worden van het kopen van cadeaus, ben jij al bezig met het bedenken hoe je de cadeaus zo creatief mogelijk kunt inpakken.

3. Als er een nieuw recept wordt aangekondigd dat ideaal past bij de kerstdagen, dan ren je direct naar de supermarkt om alle ingrediënten bij elkaar te sprokkelen.

4. Je geniet van al het snoep dat de rest van het jaar niet in de winkels ligt. Je slaat elk jaar een voorraad in om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

5. Je bezoekt iedere winkel, op zoek naar het mooiste inpakpapier. Want wie wil er nu niet cadeaupapier ontvangen waar Rudolf honderd keer opstaat? Of waar een leuke rode strik omheen zit?

6. Sommige mensen vinden het pas acceptabel om naar kerstmuziek te luisteren na de 20ste. Jij? Jij begon er op 1 december al mee. Eigenlijk nog vele malen eerder, maar je doet net alsof je gewacht hebt tot december. Stiekem begon je al in november…

7. Elk jaar hoop je dat er begin december al sneeuw uit de hemel valt. Dan krijg je pas echt een feestelijk gevoel. En je hoopt met heel je hart dat kerst dit jaar wit zal zijn!

8. Chocolademelk is voor jou hét perfecte drankje. Want punt één, chocolade. Punt twee: mini marshmallows en punt drie: slagroom. Kom maar door!

9. Aankomend weekend zal voor jou in het teken staan van het optuigen van de kerstboom. Het liefst had je het al veel eerder gedaan, maar je hebt je weten in te houden.

10. Je houdt ervan om kerstfilms te kijken. Hoe slechter, hoe beter 😉

Ben jij een type voor de feestdagen? Of ben je blij als het allemaal weer voorbij is?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

22 thoughts on “Kun je niet wachten tot Kerst? Dan zul je dit herkennen!

  1. Ik wordt gek van de films en muziek heel de maand.
    Maar met puntje 8 zal ik wel even oordopjes in doen en ervan genieten.
    Dus ik ben niet echt gehecht aan deze dagen. Vind het bij heel veel mensen te hypocriet. Dan lachen ze geven ze je de wensen maar mensen het eigenlijk niet.

    Aum Shanthi

    Liked by 2 people

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s