Personal

Onwijs goed nieuws over mijn moeder!

Hallo allen,

In plaats van een artikel, even een korte update. Ik heb maandag (tussen mijn tentamens door) goed nieuws mogen ontvangen over mijn moeder. Voor ik daar wat over zeg, wil ik eerst even zeggen dat ik één van de twee tentamens voor deze periode gehad heb. Gisteren om precies te zijn, de andere is vrijdag. Die van gisteren ging opzich prima, maar het cijfer zal natuurlijk vertellen of het ook daadwerkelijk goed ging. Nog één tentamen te gaan, dan in het weekend mijn portfolio afmaken, en weer de praktijkweken in.

Ik hoop dat ik dan ook weer wat blogs van jullie kan lezen en op jullie reacties kan reageren. Immers hoef ik dan niet te studeren en ben ik even klaar met portfolio’s. Al kan het best zijn dat het nog ietsje langer duurt, wellicht tot de kerstvakantie. Dat zien we dan wel weer.

Voor nu: maandag is mijn moeders bloed getest. Na 2 jaar, is er niets gevonden. De eerste twee jaar zijn cruciaal na de diagnose van kanker. Het feit dat er nu geen nieuwe cellen zijn aangetroffen, betekent dat ze schoon blijft voor een hele lange tijd, wellicht zelfs voor altijd. Ik geloof niet in geloven of spiritualiteit, maar wat dit goede nieuws ook veroorzaakt mag hebben, ik ben die vorm daarvan toch erg dankbaar. Ik had dit fantastische nieuws oprecht niet verwacht!

We gaan het sowieso even goed vieren dit weekend, als in ieder geval mijn tentamens achter de rug zijn. Dat portfolio kan tussendoor wel, maar vieren moeten we het zeker.

Liefs, een hele vrolijke Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photo: Pexels

22 thoughts on “Onwijs goed nieuws over mijn moeder!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s