Recognisable

Situaties die je herkent wanneer je je kamer opruimt

Je slaapkamer is een puinhoop. Overal liggen spullen op de grond, je vensterbank is bedekt met een dun laagje stof en je huisgenoten blijven maar klagen over de troep. Wat je ook probeert, het lukt je gewoon niet om je kamer op te ruimen. Dit zul je dus als geen ander herkennen!

1. Je besluit inspiratie tutorials op te zoeken om je kamer anders in te richten. Alleen, dat zorgt er vervolgens voor dat je twee uur later nog steeds filmpjes zit te kijken. Al weet je nu wel hoe je je kamer wil inrichten wanneer je de volgende keer weer een opruim poging doet.

2. Je wordt al moe bij de gedachte dat je moet opruimen. Waarom moet het toch? Daar heb je toch helemaal geen zin in…!

3. Tijdens het opruimen kom je erachter dat de stofzuiger niet boven is. Ja hallo, ook nog naar beneden sjouwen? Dacht het niet! Trouwens, dit zou best een teken kunnen zijn dat je moet stoppen met opruimen…

4. Iedereen heeft wel een stoel in de kamer staan, bezaaid met kleding. Hoewel je bij jou absoluut niet kan zien dat er nog een stoel onder die berg kleding te vinden is. Tijdens het uitmesten kom je dat leuke shirtje tegen. Even kijken of hij nog past…

5. Om op te kunnen ruimen, heb je de perfecte achtergrondmuziek nodig.  Je slaat elk liedje over in je playlist. Wanneer je dan eindelijk een goed nummer vindt, is het tijd om te gaan eten. Hé, wat jammer nou!

6. Een belletje van je bestie kan je niet weigeren. Je zegt wel dat je maar héél even kan praten. Hoewel, voor je het weet is jullie gesprek van ‘heel eventjes’ veranderd in een gesprek van twee uur. Oeps…?

7. Het verschonen van beddengoed is net alsof je een marathon loopt. Het onderlaken schiet constant los wanneer je het andere eind vastmaakt. Grrr! Wanneer het je dan eindelijk gelukt is, plof je uitgeput op je bed neer. De rest van je kamer doe je morgen wel, je bent kapot!

8. Zodra je naar beneden loopt om schoonmaakartikelen op te halen, weet je dat je op de bank neerploft. Je weet dondersgoed dat je niet terug naar boven loopt als je eenmaal beneden bent.

9. Iedereen weet dat je de tijd moet nemen om te snacken. Plus, na het snacken moet je rusten. Dat je vervolgens in slaap valt op de bank overkomt ons allemaal wel eens, toch?

10. Je kan nooit beslissen wat weggegooid kan worden en wat niet. Aan een oude cd heb je niks, maar het is wel leuk om te houden. Je vraagt je dan ineens af of je überhaupt nog een cd-speler in huis hebt… Misschien tijd om die eens te gaan zoeken?

Ruim jij je kamer op zonder uitstelgedrag of afleiding? Of overkomt het jou ook?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Bron photos: Pexels

14 thoughts on “Situaties die je herkent wanneer je je kamer opruimt

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s