Article

Deze woonplaats past bij jou volgens je horoscoop

Benieuwd wat jouw ideale woonplaats is op internationaal niveau? Laten we eens aan de hand van je sterrenbeeld kijken waar jij je het meest thuis zou voelen. Ben je benieuwd? Laten we dan maar snel beginnen!

1. Waterman – Berlijn

Vriendschap is voor jou onwijs belangrijk. Je bent dol op mensen en helpt graag anderen. Jij moet je vrij voelen in je omgeving, waar je kan doen en laten wat je wil. Daarom is Berlijn de ideale woonplaats voor jou!

2. Vissen – London

Jij houdt van leren. Communicatie en educatie spelen een belangrijke rol in jouw leven. Daarom is London de ideale plek voor jou. Je kan er namelijk veel musea bezoeken. London is de plek waar je je nooit verveelt.

3. Ram – New York

Jij hebt avontuur, spanning en sensatie nodig in je leven. Je bent met van alles bezig, multitasken is helemaal jouw ding. Jij hoort niet thuis op het platteland, maar in een stad die nooit slaapt. Welcome to New York!

4. Stier- Kopenhagen

Uiterlijk is belangrijk voor jou. Je hecht veel waarde aan één vaste woonplek en je wil liever niet verhuizen. Jij zoekt luxe en comfort. Jouw ideale woonplaats is Kopenhagen: daar waar gezelligheid centraal staat.

5. Tweelingen –Parijs

Jij bent positief en romantisch aangelegd. Jij geniet wanneer je de cultuur van een land verkent. Parijs is the place to be voor een romanticus zoals jij. Wie zou nou niet in de stad van de liefde willen wonen?

6. Kreeft – Amsterdam

Familie is héél belangrijk voor je. Jouw ideale stad moet gezellig en mooi zijn. Nu blijkt Amsterdam de leukste stad van Europa te zijn en ben je ook nog eens dichtbij je familie (voor zover dat kan in Nederland 😉

7. Leeuw – Ibiza

Je bent goed in netwerken en je geniet ervan om in de spotlights te staan. Mensen entertainen is helemaal jouw ding en hier zou je het liefst ook je beroep van maken. Ibiza is daarom dé ideale woonplek voor de leeuw.

8. Maagd – Stockholm

Jij bent netjes aangelegd en bent het gelukkigst als je leven in balans is. Verder hecht je veel waarde aan de natuur en ruimte. Een plek waar orde is, vind je fijn. Stockholm is daarom perfect voor jou. Naast deze bruisende stad is er veel natuur te vinden.

9. Weegschaal – Praag

Voor een weegschaal is het fijn dat er harmonie en energie is. Je bent creatief en hecht waarde aan cultuur. Praag is een stad met veel historie en dat vindt de weegschaal interessant. Praag is een stad vol goede energie, ideaal dus!

10. Schorpioen – Tokio

Jij bent een intens type en je gaat graag mee met de flow. Jij kent alle hippe tentjes en je vind het onwijs leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Jij kan erg genieten van een stad die leeft en nooit stilstaat. Tokio zou daarom perfect zijn voor jou. Tijd voor een uitdaging!

11. Boogschutter – Rome

Jij staat bekend om je avontuurlijke karakter en reizen is helemaal je ding. Wanneer je op vakantie gaat zoek je het liefst de zon op. Je bent simpel en leergierig. En raad eens, Rome heeft onwijs veel geschiedenis. Kortom: de perfecte woonplaats voor jou.

12. Steenbok – Genève

Familie en werk zijn voor jou belangrijk. Je bent graag onder de mensen, maar je hebt zeker je eigen ruimte nodig. De omgeving waarin je bent moet inspirerend zijn. Daarom is Genève the place to be.

Waar zou jij ‘moeten’ wonen? Ben je er toevallig al een keer geweest?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

24 thoughts on “Deze woonplaats past bij jou volgens je horoscoop

  1. In de uitleg kan ik me vinden. Maar nog nooit in Stockholm geweest.
    Laat me maar hier blijven, zie ik de paarden aan de overkant en heel veel groen waar ik intens kan van genieten.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s