Herkenbaar

Ben jij dol op kaas of ben je echt verslaafd?

Een leven zonder kaas? Dat kan jij je echt niet voorstellen! Het is je grote liefde. Nu, in de toekomst en voor altijd. Hoewel ik zelf ook regelmatig kaas eet, ben ik niet verslaafd aan kaas. Maar jij herkent als echte cheese-lover vast en zeker het onderstaande!

1. Ontbijt, lunch en diner met kaas

Op brood, in je salade of in je avondeten: als er maar kaas bij zit. En ’s avonds snacken met blokjes kaas, toastjes of stokbrood met smeerkaas of brie.

2. Gesmolten kaas is hemels

Daarom is een tosti ook je lievelings tussen de middag en zeg je nooit nee tegen wat gesmolten kaas over je pasta. Gelukkig zijn er talloze recepten te vinden online die gesmolten kaas bevatten. Bof jij even!

3. Parmezaanse kaas: graag!

‘Wil je ook Parmezaanse kaas over je pasta? Zeg maar stop als je het genoeg vindt’, zegt de ober tegen je. Jij zou het liefst geen stop zeggen, maar op een gegeven moment zal je wel moeten. Anders eet je eerder een bord kaas dan pasta 😉

4. Quattro Formaggi: je lievelingspizza

De enige pizza met een goede portie kaas is de Quattro Formaggi. Zelfs bij deze pizza vraagt de cheese-lover nog om extra kaas. Al moet je jezelf dan wel afvragen of je echt niet genoeg kaas hebt 😉

5. ‘Zijn mensen allergisch voor kaas?’

De cheese-lover kan amper geloven dat dit echt bestaat. Hoe kun je allergisch zijn voor kaas? Waar ligt dat dan aan? De cheese-lover zal het tot op de bodem uitzoeken om te zien of er een remedie voor is. Het kan toch niet zo zijn dat iemand nooit kaas kan eten?

6. ‘Je lust geen kaas?!’

Je liegt, toch? Of vind je het echt niet lekker? Maar waarom dan niet? Wat vind je er vies aan? Laat dat kruisverhoor maar komen.

7. Kaasfondue

Wat ben jij als cheese-lover blij dat de winterperiode aanbreekt. Voor jou is elke dag de kaasfondue gebruiken een echt feestje in de kerstvakantie. Kerstdiner met kaas jongens?

8. ‘Ben je verslaafd?’

Nee, natuurlijk is de cheese-lover niet verslaafd. Want wanneer ben je nou verslaafd aan kaas? Is het iets slechts? Nee, toch? Al gaat de cheese-lover toch even Google raadplegen 😉

Ben jij een cheese-lover, eet je gewoon wel eens kaas of heb je niets met kaas?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

18 gedachten over “Ben jij dol op kaas of ben je echt verslaafd?

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s