Recognisable

Herkenbare situaties als je concertkaartjes koopt

Tegenwoordig zijn er onwijs veel artiesten die door Europa touren, en ook Nederland voorbij struinen. Ik ben een echte concert freak en vind onwijs veel bands en artiesten leuk. Ik bestel daarom ook regelmatig tickets via Ticketmaster. Het is vaak wel een challenge om tickets te bemachtigen voor bepaalde concerten, en als jij ook weleens kaartjes hebt gekocht met een wachtrij, zul je ongetwijfeld het onderstaande herkennen! 

1. Oké, de teller loopt. Om 10:00 start de kaartverkoop. Nog een paar minuten en dan kan je eindelijk een kaartje kopen! Of althans, proberen.

2. Yes, het is 10:00 precies! Even het aantal tickets selecteren… Oh nee, daar is de wachtrij al. Ik heb 70 mensen die eerder waren?! Oké, hopelijk duurt het niet te lang…

3. Ik sta er al een kwartier in… Oh, als dit maar goed gaat. Straks is alles al uitverkocht!

4. Zou het helpen als ik nog een tabblad open en daar ook in de wachtrij ga staan? Of misschien ook nog op een ander apparaat?

5. Refresh, refresh, refresh… misschien is dat de juiste tactiek? (1 tip: doe dit nooit! Als je refresht ben je 9 van de 10 keer je wachtrij plaats kwijt. Heb geduld!)

6. Huh? Hoe kunnen er opeens 100 mensen voor mij in de rij staan? Net waren het er nog 70! (Omdat je dus op refresh hebt gedrukt. Niet doen dus!)

7. UITVERKOCHT?! Hoe dan? Oh nee… daar gaat mijn kans om ze live te zien optreden.

8. Wacht eens… Yes! Er zijn een paar kaartjes vrij gekomen. Oh, er staan ineens 200 mensen in de wachtrij. Argh, ik geef het op.

9. Helaas, volgende keer beter. Ik heb mijn best gedaan.

10. *Kijkt in ander tabblad* Oh wacht, ik kan hier wel een kaartje kopen! Yes, ik heb toch nog eentje gescoord!

Koop jij weleens concertkaartjes? Zo ja, heb je het bovenstaande meegemaakt?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Herkenbare situaties als je concertkaartjes koopt

Een reactie plaatsen