Article

Welke hond past bij jou volgens je horoscoop?

Ben je nog op zoek naar een trouwe viervoeter of wil je graag eentje adopteren? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen! Dit is dé perfecte hond volgens jouw sterrenbeeld. Ben je er klaar voor? 

Waterman – Mopshond

Je bent een type dat dingen snel zat is, maakt niet uit wat het is. Met een mopshondje hoef je je daarentegen nooit te vervelen. Als puppy zit hij vol energie en dat betekent dat er elke dag een verrassing op je af kan komen! En hij zal je hart stelen, dat zonder meer.

Vissen – Yorkshire Terriër

Je hebt er totaal geen moeite mee om alleen te zijn. Onafhankelijkheid is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor een Yorkshire Terriër. Dit zelfstandige hondje zal je leren dat alles werkt met zelfverzekerdheid en liefde.

Ram – Golden Retriever

Je bent een echte leider: zelfverzekerd en overtuigend. Golden Retrievers zijn vriendelijk, speels en onwijs trouw. Het karakter van deze hond sluit perfect aan bij jou!

Stier – Cavalier King Charles Spaniel

Als stier ben je soms erg koppig en je haat veranderingen. De Cavalier King Charles is de vriend die er altijd voor je is. Hij past zich gemakkelijk aan en geeft je liefde wanneer je dat nodig hebt. Hij zal het aanvoelen, wanneer dan ook.

Tweelingen – Duitse Dog

Je bent best onzeker in het leven. In een groep ben je erg rustig en op jezelf aangesteld. Een Duitse Dog is daarom dé hond voor jou. Met zijn grote hart is deze viervoeter een vriend voor het leven.

Kreeft – Teckel

Jij staat bekend om het feit dat je een doorzetter bent. Iemand moet erg hard zijn best doen om jou klein te krijgen. Net als een teckel ben je koppig en overtuigend. Verder zijn ze slim en meelevend. Perfect dus!

Leeuw – Duitse Herder

Met jouw vurige karakter ben je de grappenmaker waar je ook komt. Wat jij nodig hebt is een actieve puppy. Een Duitse Herder is daarom dé ideale hond voor jou. Hij is actief en door zijn speelsheid ook onwijs grappig en cute!

Maagd – Siberische Husky

Jij bent een onwijs harde werker. Jij verspilt geen seconde en bent constant bezig met nadenken. Je pakt alle kansen met beide handen aan. Een Siberische Husky is net als jij een grote knuffelbeer. Maar zijn focus verliest hij nooit. Het is wel belangrijk om regelmatig met hem te gaan wandelen!

Weegschaal – Franse Bulldog

Jij haalt je rust uit gezellige avondjes met mensen om je heen. Je kunt soms erg koppig zijn en daarom is de Franse Bulldog een perfecte match. Ze zullen altijd gek op je zijn en je nooit bewust pijn doen. Ze zijn erg speels en simpelweg lekker gek. En dat ben jij stiekem ook wel een beetje!

Schorpioen –  Australische Herder

Alles wat jij doet, gaat gepaard met passie. Een Australische Herder past perfect bij jou. Geen hond zo trouw en eerlijk als deze. Daarnaast zijn ze ook erg beschermend en voelen het direct aan wanneer het niet goed gaat. Ze brengen jou stabiliteit en veiligheid.

Boogschutter – Bordercollie

Je hebt er moeite mee om je problemen onder ogen te komen. Een Bordercollie is de perfecte motivatie! Hij is alert, energiek en geeft je kracht om je dromen na te jagen of kansen te accepteren!

Steenbok – Corgi

Jij bent verantwoordelijk en je bent gek op je familie en vrienden. Een Corgi is daarom dé perfecte hond voor jou. Hij houdt van gezelligheid en de mensen om zich heen, en dan vooral zijn eigen baasje!

Heb je een hond? Zo niet, matcht de hond met jouw karakter?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Welke hond past bij jou volgens je horoscoop?

  1. Oei ik heb geen husky maar een maltezer. Al denk ik soms dat het wel eens husky in het klein is. Want winter is haar weertje om buiten te gaan. En dan kan je wel inbeelden hoe het baasje zich moet inpakken tegen de koude 😂😂😂

    Aum Shanthi

    Liked by 2 people

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s