Herkenbaar

Dit herken je als je een koukleum bent!

De winter zal nog wel even op zich laten wachten, maar af en toe is de wind behoorlijk koud wanneer je buiten loopt. Jij zult vast het onderstaande herkennen wanneer je niet erg goed bestand bent tegen de kou!

1. Verwarming

Waar je ook bent: als er maar een verwarming is. Want jij bent daar vervolgens niet meer weg te slaan. Je warmt je daar lekker aan op en ja, het is nu eenmaal je beste vriend in de komende maanden.

2. Warm aankleden

Komt dit je bekend voor? Het maakt niet uit hoe warm je jezelf aankleedt, je blijft de kou voelen wanneer je naar buiten gaat! Helaas kun je er niet veel meer aan doen. Dat wordt dus ouderwets accepteren.

3. Warm huis

Mensen die bij jou over de vloer komen noemen het soms een sauna, want in jouw huis is het altijd tropisch warm. Heel spijtig voor je gasten, maar jouw tenen vriezen er in ieder geval een keer niet af.

4. Frozen

Natuurlijk is Disney’s Frozen jouw lievelingsfilm, want er is niemand anders op deze wereld die zich zo goed in het koude leven kan inleven als de karakters uit Frozen.

5. Douchen met hoge temperatuur 

Douchen met koud water is lekker in de zomer, maar absoluut niet in de winter. Hoe warmer het water, hoe fijner je doucht.

6. Warme chocolademelk en een dekentje

Of je nou een meidenavond hebt, een date of een avondje voor jezelf: jij bent altijd te vinden onder een deken met een warme kop chocolademelk in je handen. Alles om warm te blijven!

Ben jij een koukleum? Of valt dat wel mee?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

22 gedachten over “Dit herken je als je een koukleum bent!

  1. Ik ben een koukleum, maar geniet wel van de kou. Ik kan namelijk nog minder tegen de hete zomers. Dan word ik echte onuitstaanbaar. Bij de winter kleed ik mij gewoon dikker, doe dikkere sokken aan, neem een hete douche en een Fletcher ligt ook altijd dichtbij. In de zomer kan het nog altijd heet zijn als je in een zomers jurkje rondloopt.

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s