Recognisable

Dit herken je als je een koukleum bent!

De winter zal nog wel even op zich laten wachten, maar af en toe is de wind behoorlijk koud wanneer je buiten loopt. Jij zult vast het onderstaande herkennen wanneer je niet erg goed bestand bent tegen de kou!

1. Verwarming

Waar je ook bent: als er maar een verwarming is. Want jij bent daar vervolgens niet meer weg te slaan. Je warmt je daar lekker aan op en ja, het is nu eenmaal je beste vriend in de komende maanden.

2. Warm aankleden

Komt dit je bekend voor? Het maakt niet uit hoe warm je jezelf aankleedt, je blijft de kou voelen wanneer je naar buiten gaat! Helaas kun je er niet veel meer aan doen. Dat wordt dus ouderwets accepteren.

3. Warm huis

Mensen die bij jou over de vloer komen noemen het soms een sauna, want in jouw huis is het altijd tropisch warm. Heel spijtig voor je gasten, maar jouw tenen vriezen er in ieder geval een keer niet af.

4. Frozen

Natuurlijk is Disney’s Frozen jouw lievelingsfilm, want er is niemand anders op deze wereld die zich zo goed in het koude leven kan inleven als de karakters uit Frozen.

5. Douchen met hoge temperatuur 

Douchen met koud water is lekker in de zomer, maar absoluut niet in de winter. Hoe warmer het water, hoe fijner je doucht.

6. Warme chocolademelk en een dekentje

Of je nou een meidenavond hebt, een date of een avondje voor jezelf: jij bent altijd te vinden onder een deken met een warme kop chocolademelk in je handen. Alles om warm te blijven!

Ben jij een koukleum? Of valt dat wel mee?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

22 thoughts on “Dit herken je als je een koukleum bent!

 1. Als ik mij lekker voel en gezond ben dan warmt mijn lchaam zichzelf automatisch op.

  Nee, ik ben het tegenovergestelde van een koukleum.

  En dat is een groot geluk dat ik koester.

  Warme groet,

  Liked by 1 person

 2. Ik ben een koukleum, maar geniet wel van de kou. Ik kan namelijk nog minder tegen de hete zomers. Dan word ik echte onuitstaanbaar. Bij de winter kleed ik mij gewoon dikker, doe dikkere sokken aan, neem een hete douche en een Fletcher ligt ook altijd dichtbij. In de zomer kan het nog altijd heet zijn als je in een zomers jurkje rondloopt.

  Liked by 1 person

  1. Dat heb ik ook! Ik heb niets met de zomer, geef mij maar winter. Ik kleed me ook iets warmer aan mocht dat nodig zijn, en anders red ik me eigenlijk best prima door de wintermaanden heen 🙂

   Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s