Films/movies

Films die je kunt kijken als je niets hebt met romantiek

Verliefde mensen in films hebben alles mee, maar jij weet wel beter. In het echte leven is liefde een stuk gecompliceerder. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met films waar de liefde niet als iets rooskleurigs gezien wordt πŸ˜‰

How To Be Single

New York is gevuld met eenzame zielen die op zoek zijn naar de perfecte match. Dat kan een serieuze relatie zijn, een scharrel of alles daar tussenin. Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom en David hebben gemeen dat ze, tussen de flirtige tekstberichten en one night stands door, moeten leren vrijgezel te zijn in een wereld waarin de definitie van liefde constant verandert.

(500) Days Of Summer

Tom ontwerpt wenskaarten voor zijn beroep en is een hopeloze romanticus. Hij is erg aangeslagen wanneer hij door zijn vriendin Summer aan de kant wordt gezet. Hij gaat heen en weer tussen verschillende periodes in de 500 dagen die ze samen waren, om erachter te komen waar het fout is gegaan.

John Tucker Must Die

Film over drie meiden die wraak nemen op de grote verleider van hun school die de meiden als vuil heeft behandeld. Ze willen ervoor zorgen dat de man verliefd wordt en dan zou het meisje de relatie moeten beΓ«indigen om zo de man te laten voelen wat ze zelf ook hebben meegemaakt.

Enchanted

In de perfecte animatie-wereld heerst een tovenares-koningin totdat haar stiefzoon een vrouw gevonden zal hebben. Wanneer hij bij toeval in het bos een naΓ―ef meisje ontmoet, vraagt hij haar meteen ten huwelijk. Door toedoen van haar aanstaande schoonmoeder belandt zij echter in het hedendaagse New York, waar zij zich uiteraard geen raad weet. Maar dan ontmoet ze een aantrekkelijke jonge vader en haar wereld verandert ingrijpend. Haar droomprins is haar echter gevolgd, evenals een dienaar van de boosaardige koningin, die haar plannen in het honderd gooit. Dan besluit zij maar zelf een eind aan de voorgenomen idylle tussen haar stiefzoon en het bosmeisje te maken.

Forgetting Sarah Marshall

Peter Bretter en zijn vriendin Sarah Marshall zijn uit elkaar. Peter is er kapot van en besluit op vakantie te gaan naar HawaΓ―. Sarah blijkt echter naar dezelfde bestemming te gaan, alleen heeft zij haar nieuwe vriend meegenomen.

My Best Friend’s Wedding

Jules heeft lang geleden een afspraak met Michael gemaakt om te gaan trouwen als ze op hun 28ste nog steeds vrijgezel zijn. De tijd is bijna aangebroken en Jules ziet er erg tegenop, omdat ze helemaal nog niet wil trouwen. Twee weken voordat het zover is krijgt Jules te horen dat Michael gaat trouwen met Kimberly en dan realiseert ze zich dat ze eigenlijk toch erg verliefd is op Michael. Vastbesloten om het huwelijk tegen te houden gaat ze op pad, maar Kimberly blijkt ontzettend aardig te zijn, dus Jules komt voor een moreel dilemma te staan.

Ken jij nog meer anti-romantische films?

Liefs, Deem ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Films die je kunt kijken als je niets hebt met romantiek

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s