Recognizable

Ben je geen tassendrager? Dan zul je dit herkennen!

Overal waar je kijkt, loopt iedereen met een tas. Natuurlijk is dat logisch, want hoe neem je anders je spullen mee? Maar jij bent iemand die alles bij zich draagt, zonder dat er een tas aan te pas komt. Deze dingen komen je daarom ook bekend voor als je nooit een tas bij je hebt!

1. Alles wat je nodig hebt, zit veilig opgeborgen in je broek- of jaszak: je telefoon, sleutels en je portemonnee. Niks meer en niks minder.

2. Je vrienden snappen niet dat je met zo weinig spullen over straat kan. Nou, toch kan het!

3. Op jouw beurt snap jij weer niet waarom je vrienden zoveel meezeulen. Als ze iets nodig hebben, zitten ze een uur lang in hun tas te zoeken.

4. Sommige mensen hebben ook een hele drogisterij in hun tas zitten. Deo, mascara, parfum, eyeliner, nagellak, bronzer en ga zo maar door. Er komt geen einde aan. En dan zit nog niet eens alles wat ze écht nodig hebben in de tas…

5. Omdat je niet veel mee hebt, vergeet je ook minder snel dingen. Je hebt altijd alles bij je, want je checklist bestaat maar uit een paar items.

6. Je snapt ook niet waarom iedereen zulke grote tassen in zijn/haar bezit heeft. Vaak is de helft van de tas niet eens gevuld!

7. Wanneer mensen je spullen aangeven met de zin: ‘kun je dit in je tas stoppen?’ Denk je bij jezelf: in welke tas precies?

8. Vaak weten mensen niet waar ze hun tas moeten laten in het openbaar vervoer. Op schoot? Op de stoel naast je? Op de grond?

9. Het dragen van een tas is super vervelend, zeker met extra gewicht. Je krijgt last van je schouders en rug en als je een draagtas hebt, moet je om de haverklap van hand wisselen.

10. Soms vind je het wel jammer dat je geen tas bij je hebt. Zeker als je naar de bioscoop gaat. Er kan maar 1 zakje M&M’s in je jaszak 😉

Ben jij een tassendrager? Of ben jij een zakkendrager?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

24 thoughts on “Ben je geen tassendrager? Dan zul je dit herkennen!

  1. Ik hou echt van tassen. Net als portemonnee s etc. Maakt je outfit net af! Sinds een jaartje draag ik ook weer kleine leuke rugtasjes voor weekendjes weg etc. Of heup leuke als ik een de stad in ga ofzo. Het is waar. Kennis van mij had en name vroeger altijd een weekendtas mee. Dat fungeerde als haar “tas” Vol met make-up. Deo idd VAN alles.. dat is nu minder… ondervind wel als je een kroeg in gaat ofzo dan is zonder tas wel t lekkerste. Maar ja. In moet altijd Geurtjes en handcreme mee hebben ahahha. Juist als ik eens in de zoveel tijd ga stappen Hah

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s