Recognizable

Dit zijn de tekenen dat jij een ochtendmens bent!

Terwijl de één 6 keer aan het snoozen is, ben jij al wakker voordat je wekker überhaupt gaat. In de ochtend heb je enorm veel energie en kan je niet wachten om de dag te beginnen. Kortom: je bent een écht ochtendmens.

1. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan. Het is juist lekker om extra tijd te hebben, zodat je meer dingen kunt doen in de ochtend.

2. Je hebt altijd tijd voor een uitgebreid ontbijt. Heerlijk, even energievol de dag beginnen.

3. Douchen is bij jou nooit gehaast douchen. Je neemt er echt je tijd voor. Immers, het maakt je goed wakker en geeft je een frisse start.

4. Je familie weet echt niet hoe het komt dat je in de ochtend zo vrolijk bent. Je vrienden en klasgenoten trouwens ook niet, want zij komen met moeite hun bed uit en kunnen ieder moment van de dag wel weer slapen.

5. Je hebt je kamer opgeruimd én de boodschappen zijn al gedaan. En dat allemaal voor 10.00 uur. Het heeft echt voordelen om zo vroeg op te staan.

6. Een vast ritme is iets wat je door de dag heen helpt. Je gaat elke dag om dezelfde tijd je bed uit en elke avond ga je stipt op dezelfde tijd je bed weer in. Je lichaam is daar maar wat blij mee.

7. Veel mensen vinden het suf dat je zo vroeg naar bed gaat. Misschien wel, maar jij wordt elke dag uitgerust en fris wakker.

8. Feestjes beginnen voor jou te laat. Tegen de tijd dat het feest echt op gang komt, pak jij je spullen alweer in om naar huis te gaan. Je wil immers wel je vaste slaapritme behouden.

9. Als je slaapritme verstoord is ben je helemaal in de war. en lig je het liefst de hele dag in je bed.

10. Je kan nooit meepraten over series en programma’s die na 21.00 op tv zijn, want jij ligt op dat moment gewoon heerlijk te slapen.

Ben jij een ochtendmens? Of verre van?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

24 thoughts on “Dit zijn de tekenen dat jij een ochtendmens bent!

  1. Check op alle punten haha. ik sta iedere dag om 06:00 op en start met werken 07:30. En het liefst om 22:00 in bed liggen.. heerlijk om zo vroeg op te staan! Nu in de wintermaanden wordt het iets moeilijker..

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s