Herkenbaar

Dit zijn de tekenen dat jij een ochtendmens bent!

Terwijl de één 6 keer aan het snoozen is, ben jij al wakker voordat je wekker überhaupt gaat. In de ochtend heb je enorm veel energie en kan je niet wachten om de dag te beginnen. Kortom: je bent een écht ochtendmens.

1. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan. Het is juist lekker om extra tijd te hebben, zodat je meer dingen kunt doen in de ochtend.

2. Je hebt altijd tijd voor een uitgebreid ontbijt. Heerlijk, even energievol de dag beginnen.

3. Douchen is bij jou nooit gehaast douchen. Je neemt er echt je tijd voor. Immers, het maakt je goed wakker en geeft je een frisse start.

4. Je familie weet echt niet hoe het komt dat je in de ochtend zo vrolijk bent. Je vrienden en klasgenoten trouwens ook niet, want zij komen met moeite hun bed uit en kunnen ieder moment van de dag wel weer slapen.

5. Je hebt je kamer opgeruimd én de boodschappen zijn al gedaan. En dat allemaal voor 10.00 uur. Het heeft echt voordelen om zo vroeg op te staan.

6. Een vast ritme is iets wat je door de dag heen helpt. Je gaat elke dag om dezelfde tijd je bed uit en elke avond ga je stipt op dezelfde tijd je bed weer in. Je lichaam is daar maar wat blij mee.

7. Veel mensen vinden het suf dat je zo vroeg naar bed gaat. Misschien wel, maar jij wordt elke dag uitgerust en fris wakker.

8. Feestjes beginnen voor jou te laat. Tegen de tijd dat het feest echt op gang komt, pak jij je spullen alweer in om naar huis te gaan. Je wil immers wel je vaste slaapritme behouden.

9. Als je slaapritme verstoord is ben je helemaal in de war. en lig je het liefst de hele dag in je bed.

10. Je kan nooit meepraten over series en programma’s die na 21.00 op tv zijn, want jij ligt op dat moment gewoon heerlijk te slapen.

Ben jij een ochtendmens? Of verre van?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

24 gedachten over “Dit zijn de tekenen dat jij een ochtendmens bent!

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s