Films/movies

My Movie Tips #47

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

1. Joker

Link afbeelding

Joker gaat over een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij is zelf altijd de klos. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

2. Ready Or Not

Link afbeelding

Ready Or Not volgt de jonge bruid wanneer zij zich verenigt met haar nieuwe mans’ rijke en excentrieke familie in een aloude traditie die zich snel uitmondt in een dodelijk spel waarbij iedereen moet vechten om te overleven.

3. Gemini Man

Link afbeelding

Gemini Man is een nieuwe actiethriller met huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

4. Maleficent 2

Link afbeelding

In Disney’s Maleficent 2 zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.

5. Haunt

Link afbeelding

Sommige nachtmerries zijn écht. Dat ondervinden zes vrienden wanneer zij tijdens Halloween een ‘extreem’ haunted house bezoeken. In het horrorhuis worden meerdere personen op gruwelijke wijze vermoord door gemaskerde acteurs, maar hoort dit bij de show?

6. Terminator: Dark Fate

Link afbeelding

In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos, een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat op een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z’n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden.

7. Official Secrets

Link afbeelding

In Official Secrets is Katharine Gun een moedige Britse klokkenluider die haar leven en dat van haar geliefden op het spel zet om het juiste te doen; het stoppen van een onrechtmatige invasie.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

12 thoughts on “My Movie Tips #47

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s