Recognisable

Verschillende soorten vrienden op een feestje

Het is tijd voor een feestje! Het is tijd voor gezelligheid, maar elke vriend(in) is anders. Ik durf te wedden dat je deze types zonder meer zult herkennen. En als dat niet binnen je eigen vriendenkring is, dan ken je vast wel een paar voorbeelden van anderen!

1. De vroege vogel

Je hebt het enorm naar je zin, maar die ene vriend(in) wil al weggaan. “Ik ben zo moe, zullen we gaan?” Het is nog maar 8 uur! Het feest moet nog beginnen! Maar ja, je kan diegene niet alleen naar huis laten gaan…

2. Het late feestbeest

De grootste ergernis is toch wel wanneer je vriend(in) veel later weg wil dan jij. Je wil ook niet alleen naar huis gaan, dus blijf je geduldig wachten. En maar wachten, ook al moest jij allang thuis zijn.

3. De magiër

Iemand van je vriendengroep is alweer verdwenen zodra je de deur binnenstapt. Ah, een potentiële kandidaat gevonden om de liefde mee te bedrijven. Je snapt hem.

4. De danser

De muziek is aan en je vriend(in) gaat helemaal los. De moves zijn alleen best beschamend om te zien en een pauze zit er zo te zien niet in. Maar in ieder geval hebben jullie wel de grootste lol!

5. De chagrijn

Het feestje is top, maar de stemming wordt al snel verpest door je chagrijnige vriend(in). Prima dat diegene geen feestbeest is, maar voor één keertje kan het toch wel gezellig zijn? Ah, toe?

6. De dj

Deze persoon zorgt altijd voor de muziek op feestjes. En eerlijk is eerlijk, smaak heeft diegene wel. De muziek is gewoonweg top!

7. De zanger

Deze vriend(in) kent alle nummers die de dj die avond draait. Hoppa, daar gaat de karaoke mindset. Alle ogen zijn ook meteen op jullie gericht… Awkward.

8. De Snapchatter

Je wordt non-stop gefilmd door je vriend(in). Alles moet vastgelegd worden. En hoppa, laten we het ook meteen even delen op Snapchat. En als het even kan, ook Instagram natuurlijk.

Wat voor type ‘feestbeest’ ben jij?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

18 thoughts on “Verschillende soorten vrienden op een feestje

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s