Recognisable

Heb je een hond? Dan zul je dit ongetwijfeld herkennen!

Een hond als huisdier hebben is natuurlijk onwijs leuk. Maar het brengt tegelijkertijd ook veel verantwoordelijkheden met zich mee, met hier en daar soms wat stress. Heb jij een hond? Dan herken jij vast het onderstaande!

1. Uitlaten

Een wandeling maken met je hond is absoluut geen probleem in de zomer. Het is warm, de zon schijnt. Maar op regenachtige dagen ga je liever niet de deur uit. En al helemaal niet wanneer er sneeuw ligt.

2. Knuffelen

Wanneer je thuiskomt is je hond de eerste die je vol enthousiasme komt begroeten. Altijd fijn na een lange dag op je werk of school! Kom hier rakker!

3. Haren

Hondenharen zijn verschrikkelijk, dat kunnen we niet ontkennen. Ze zitten echt overal… En weghalen? Dat gaat heel lastig omdat ze zo klein zijn.

4. Eten geven

Je kan echt genieten van het moment waarop je je hond een koekje geeft. Je beloont hem, en je hebt nog nooit iemand zo blij gezien met een lekkernij. Kijk dat dankbare snoetje nou!

5. Trucs

Je kunt je hond de gekste en leukste trucjes aanleren. En als dat eenmaal lukt (na natuurlijk tientallen beloningen) ben je onwijs trots op je trouwe viervoeter.

6. Blaffen

Een alarm is niet meer nodig in huis, want jouw hond blaft de hele buurt bij elkaar als er iemand aanbelt of het huis betreedt. Sorry buurvrouw!

7. Speelgoed

Je kent ze wel, de piepende speeltjes waar de meeste honden dol op zijn. Jij eigenlijk ook, want het is speeltijd! Kom maar op maatje!

Heb jij een hond? Zo ja, wat ontbreekt er nog in dit lijstje?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

16 thoughts on “Heb je een hond? Dan zul je dit ongetwijfeld herkennen!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s