Recognisable

Dit herken je als je alles al gezien hebt op Netflix

We kennen het allemaal: je hebt zojuist de laatste aflevering van een serie gezien. En het vervelende is dat je een echte Netflix verslaving hebt. Je komt erachter dat er geen nieuwe opties zijn om te kijken. De volgende fases zijn heel herkenbaar als je erachter komt dat je alles al gezien hebt!

1. Op naar de volgende

Je bent net klaar met het kijken van een nieuwe serie. Wat nu? De volgende serie is aan de beurt, maar welke? Er is keuze genoeg, toch?

2. Te bekend allemaal

Elke serie die je tegenkomt, heb je al gezien. De series die in je aanbevolen staan, heb je allemaal al gekeken. Oh oh, wat nu?

3. Maatregelen

Nee, het is vast een grap. Het kan niet zo zijn dat je alles al gezien hebt. Netflix heeft immers miljoenen series. Je doet iets wat je nog nooit eerder gedaan hebt: je gaat naar het volledige overzicht.

4. Alles naast elkaar 

Helaas, het is officieel: Je hebt alles gezien. Je weet niet of je trots moet zijn of juist teleurgesteld, je wil gewoon graag een serie kijken!

5. Internationale series

Misschien is er wel een internationale serie die je nog niet gezien hebt. Gauw check je de zoekbalk. Maar ook dat levert hetzelfde resultaat op: er is niets meer over.

6. Internet raadplegen

Er is één plek die je misschien verder kan helpen: het internet. Ergens moet er toch nog iets te vinden zijn… Wacht! Misschien is er een nieuwe show die net gereleased is. Nee, toch niet. Hé shit.

7. Herkijken

Vol tegenzin ga je terug naar je lijst. Dan kijk je maar een serie die je al eerder gezien hebt. Je moet toch wat hé?

Heb jij alles al gezien op Netflix? Of heb je nog genoeg te kijken?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Dit herken je als je alles al gezien hebt op Netflix

Een reactie plaatsen