Article

Een huisdier hebben is het beste wat er is en dit is waarom!

Iedereen met een beetje verstand van liefde, weet dat dieren hier zonder meer bijhoren. Je eigen kameraad is je alles. Het is jouw rots in de branding, jouw grote liefde. Ik zal daarom met alle liefde opsommen waarom een huisdier hebben je leven tien keer leuker maakt!

1. Altijd blij om je te zien

9 van de 10 keer dat je bij de deur staat te friemelen met je sleutel, staat je trouwe huidier al klaar om je te begroeten. Dat is toch onwijs fijn thuiskomen? Iemand heeft je immers gemist!

2. Knuffels

Heb je zin om te knuffelen? Nou, de meeste huisdieren vinden het heerlijk om vertroeteld te worden en aandacht te krijgen. Je hoeft aan niemand te vragen om een knuffelparty, want je hebt de perfecte kandidaat al in huis.

3. Nooit alleen

Soms als je home alone bent, heb je het gevoel dat er niemand voor je is. Nou, nee hoor! Je huisdier staat altijd voor je klaar en zijn/haar aanwezigheid zorgt ervoor dat je je nooit meer alleen voelt.

4. Taalontwikkeling

Mensen zeggen altijd dat je een babystemmetje opzet als je met je huisdier praat. Natuurlijk doe je dat! Het is ook je baby. Jullie hebben zelfs een eigen taal. Je kunt immers alles zeggen tegen je beste vriend, en de blikken in return zeggen genoeg.

5. Excuuswaardig

Het voordeel van een huisdier hebben is dat je soms de buitenwereld even van je af kunt zetten. Wanneer iemand vraagt om af te spreken, gebruik je je trouwe kameraad als smoes. Het is tijd voor een bankhangavond met je furry friend!

6. Onvoorwaardelijke liefde

Een relatie hebben is zo ingewikkeld. Je moet er veel tijd en moeite insteken, en soms loopt het nog op de klippen ook. Een huisdier heeft maar een paar dingen nodig: eten, drinken, een toilet, een dak boven het hoofd en liefde. Voor de rest krijg je alleen maar onvoorwaardelijke liefde terug. De relatie tussen jullie twee zal nooit stukgaan.

7. Je grootste fan

Je grootste support is toch wel je huisdier. Alles wat je doet, trekt de aandacht van je trouwe kameraad. Vaak wil ie dan ook nog meedoen met datgene waar je mee bezig bent. Misschien niet altijd even behulpzaam, maar wel super cute.

Heb jij een huisdier? En hou je ook zoveel van hem/haar?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

24 thoughts on “Een huisdier hebben is het beste wat er is en dit is waarom!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s