Tips & Tricks

Tips om ervoor te zorgen dat de batterij van je telefoon langer meegaat

We doen er alles aan om onze mobiel aan te houden, stel dat je berichtjes mist! Maar de batterij werkt niet altijd mee. De hele dag geen tijd of plek om je mobiel op te laden is niet handig. Dus dan moeten we maar trucjes gebruiken om onze batterij zo lang mogelijk vol te houden.

1. Energiespaarstand

Dit zorgt ervoor dat je mobiele telefoon automatisch de energievretende functies uitzet, waardoor jij er niet om hoeft te denken bepaalde dingen af te sluiten.

2. Apps afsluiten

Soms heb je wel 25 apps openstaan zonder dat je het zelf doorhebt. Sluit deze apps, want je gebruikt ze immers toch niet. Wanneer ze doorwerken, verlaagt dit je batterijpercentage alleen maar meer en meer.

3. Helderheid

Het verschilt enorm wanneer je je beeldschermresolutie laag hebt staan. Hoe lager de helderheid, hoe langer je batterij meegaat. Of nog beter: schakel de speciale helderheid in die minder blauw licht toelaat! Een dubbele win-win situatie!

4. Vliegtuigstand

Als je volledig wil bezuinigen, dan is je vliegtuigstand activeren de beste optie. Hierdoor ontvang je geen berichtjes, kun je niets versturen en gebruik je ook geen andere internetfuncties. Al kun je ook je Wi-Fi uitzetten πŸ˜‰ Maar nee, de vliegtuigstand zorgt er simpelweg voor dat het niet bezig hoeft te zijn met van alles en nog wat. Yay, langere batterijduur!

5. Energievretende apps

Snapchat, Instagram, Facebook and WhatsApp, dat zijn de gangbare apps die de meeste energie vreten. Vergeet ze daarom niet af te sluiten als je ze niet meer gebruikt en dwing jezelf ertoe ze ΓΌberhaupt minder te gebruiken. Of nog beter, gebruik de website functie van bepaalde apps.

Hoe bespaar jij je batterij?

Liefs, Deem ❀

Volg mij ook opΒ Facebook,Β TwitterΒ enΒ InstagramΒ (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

18 thoughts on “Tips om ervoor te zorgen dat de batterij van je telefoon langer meegaat

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s