Top 3-10

Top 5 Playstation games

Voor de mensen die mij een beetje kennen, ik ben verslaafd aan gamen. Nou ja, verslaafd is wel een beetje overdreven, maar ik ben er wel echt dol op. Des te meer vervelend dat school zoveel tijd in beslag neemt, waardoor ik minder kan gamen. Maar daarom deel ik graag mijn top 5 favoriete Playstation games met jullie!

1. Detroit: Become Human

Link afbeelding

De speler speelt in Detroit: Become Human als verschillende androids in Detroit, een stad waar inmiddels miljoenen robots de arbeid van de mensen hebben overgenomen. Het spel start als de eerste incidenten met de androids zich voordoen en het verhaal draait rond het verlies van de greep van de mensheid op de eerste zich perfect gedragende robots.

2. Uncharted

Link afbeelding

De eerste 5 games volgen de avonturen van de schattenjager Nathan Drake. Hij reist de hele wereld rond, op zoek naar schatten, en lost hierbij ook geheimen en raadsels op. De laatste game draait om Chloe Frazer.

3. The Last Of Us

Link afbeelding

The Last of Us speelt zich af vanuit het derde perspectief. De speler zal de controle hebben over Joel, terwijl Ellie bestuurd wordt door de Artificial Intelligence (AI). Het spel bevat zowel schietgevechten als mêlee, waarbij de speler het moet opnemen tegen de Infected – eens mensen – en Overlevenden, mensen die alsnog aan de plaag zijn ontsnapt.

4. Until Dawn

Link afbeelding

Acht vrienden komen vast te zitten in een afgelegen huis op een berg. Na een paar duistere gebeurtenissen merken ze dat ze niet alleen zijn. De spanningen binnen de groep lopen al snel op in dit angstaanjagende avontuur. Kruip in de huid van elk van de acht personages en zoek naar aanwijzingen die kunnen leiden naar de identiteit van de moordenaar. Het geavanceerde vlindereffect-systeem berekent de gevolgen van de levenspalende keuzes die je moet maken. Jij bepaalt de loop van het verhaal en het lot van alle personages.

5. Outlast

Link afbeelding

De speler speelt als Miles Upshur (deel 1) of Blake Langermann (deel 2), een onderzoeksjournalist. De speler is uitgerust met een videocamera met nachtzichtfunctie. Om deze te gebruiken moet de speler batterijen vinden. Om aan de vijanden in het spel te ontkomen, kan Miles alleen wegrennen of zichzelf in een kluis of onder een bed verstoppen.

Ken jij 1 van deze games? Speel(de) jij ze zelf ook?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op Facebook, Twitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

12 thoughts on “Top 5 Playstation games

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s