Article

Ik ben blij dat de zomer voorbij is en dit is waarom!

Het is raar maar waar: we zitten alweer in de 9e maand van het jaar. De zomer laten we achter ons en het najaar begroeten we. Als jij wel dol bent op de zomer, dan kan ik me voorstellen dat je erg baalt van de nattigheid die eraan gaat komen. Maar er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je juist blij moet zijn dat de zomer voorbij is!

1. Huismus tijd

Je kan nu gerust de hele dag Netflixen, want de smoes dat het slecht weer is buiten, is gewoon daadwerkelijk waar. Het is dus niet zo gek! Want als je het vergelijkt met mooi weer, verklaart iedereen je juist voor gek als je niet naar buiten gaat. Dus hoppa, bingewatchen maar!

2. Nieuwe kleding

Een nieuw seizoen brengt vaak nieuwe benodigdheden met zich mee. Dus ook wat nieuwe kleding. Het is wel een mooi excuus voor degenen die van shoppen houden 😉

3. Minder zweten

‘s Nachts kon je niet slapen, en werd je de volgende ochtend wakker in je eigen zweet. Maar dat is nu verleden tijd! Het is een flink stuk frisser dat je ook gewoon fris en fruitig op school verschijnt!

4. Irritante rokken en jurken

Vele vrouwen dragen rokken en jurken (ik totaal niet), maar ik vind ze zelf behoorlijk irritant. Dus ik kan me voorstellen dat je ze na 3 maanden lang gedragen te hebben, ook wel zat bent! Want fietsen met een rok of jurk, is niet te doen.

5. Minder drukte

In de zomer wil je van alles op de hoogte blijven. Want je ziet coole festivals voorbijkomen, foto’s van vakantiebestemmingen etc. Maar het overal bij zijn, is op den duur ook best vermoeiend. En wanneer je weer naar school gaat, heb je veel minder tijd over om je socials te checken.

6. Dag muggen

Gelukkig vertrekken deze irritante insecten zodra het najaar wordt. Niet meer op muggenjacht, geen slapeloze nachten meer vanwege de jeuk. Heerlijk!

7. Pepernoten

En uiteraard gaat het najaar ook gepaard met lekkernijen, zoals pepernoten! Dus je kunt schaamteloos een zak chocolade kruidnoten eten om te vieren dat de herfst zal arriveren!

8. Weg summer body

Je hebt hem niet meer nodig, want de bikinitijd is voorbij. Dus je kunt het fitgirl zijn even op een laag pitje zetten. En daarbij, hoef je je benen ook niet meer per se te scheren. En voor de vrouwen die het doen: teennagels lakken is ook niet meer nodig. Ze zitten toch de hele dag verstopt in sokken en schoenen!

9. Warme truien en dekens

Ook wel: ultieme comfort! Je kan lekker wegkruipen in je trui, met een deken over, kop thee in je handen… Aaaaah…

10. Zwarte kleding

Als jij (net als ik) het liefst zwarte kleding draagt, dan kan dat eindelijk weer! Want zwart dragen in de zomer is haast niet te doen, je zweet je een hoedje!

Ben jij blij dat de zomer voorbij is, net als ik, of juist niet?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

24 thoughts on “Ik ben blij dat de zomer voorbij is en dit is waarom!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s