Tips & Tricks

Wat te doen na een zware werk- of schoolweek?

Het is eindelijk weekend! Na zo’n zware werk- of schoolweek is het tijd om wat te relaxen. In het werk- of schoolritme komen is iedere maandag vermoeiend en zwaar en al dat (huis)werk neemt (bijna) al je vrije tijd in beslag. En ‘s avonds moet je op tijd naar bed, want je hebt dat schoonheidsslaapje nodig om de volgende dag goed van start te gaan. Maar dit zijn daarom de ideale oplossingen om mee te relaxen!

1. Netflix

Het is het fijnste wat er is: je favoriete serie kijken of aan een compleet nieuwe beginnen. Lekker na je werk/school op de bank chillen en even helemaal niets moeten.

2. Meiden- of jongensavond

Lekker met de meiden of jongens op stap. Ideaal! Je plant een filmmarathon in met de meiden, en de jongens gaan lekker op stap in de kroeg. Hoppa, het is tijd om even te ontspannen!

3. Lekker warm bad

Het is heerlijk om na een lange, stressvolle week even in bad te gaan. Koop een bruisbal en neem een boek mee naar boven. En als je echt volledig wil ontspannen, doe dan ook nog een maskertje op. Al wordt het lezen dan wel lastig…

4. Lezen

Hoe fijn is het als je lekker kunt wegdromen met een goed boek? Het doet wonderen als het gaat om relaxen en tijd voor jezelf nemen. En ben je geen boekenwurm? Dan kun je ook een magazine pakken!

5. Rondsurfen op internet

Even wat kleding bekijken, grappige filmpjes opzoeken, scrollen in Instagram. Jij vermaakt je hoe dan ook wel!

6. Yoga

Wie denkt dat yoga super saai en zweverig is, heeft het mis. Steeds meer jongeren beginnen aan yoga. Het is een goede manier om de stress naast je neer te leggen en je hoofd helemaal leeg te maken.

7. Slapen

Soms heb je het ook gewoon nodig om echt even helemaal niets te doen. Kruip lekker in bed en sluit je ogen. Een dutje doet echt wonderen. Want een hele werk- of schoolweek zorgt er soms voor dat je echt compleet uitgeput bent, en dan is wat extra slaap behoorlijk fijn!

Wat doe jij na een werk- of schoolweek in je weekend?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Wat te doen na een zware werk- of schoolweek?

  1. Gewoon met zijn allen rond een kampvuur op het platteland zitten, terwijl één persoon zo verstandig is om een gitaar mee te nemen en iedereen zijn telefoon thuis laat…

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s