Recognisable

Awkward momenten op school die iedereen ooit meemaakt

Of je nu nog op school zit of niet meer, iedereen heeft wel blunders meegemaakt tijdens zijn/haar schooltijd. En gek genoeg zijn een aantal van deze dingen gewoon volkomen normaal. Helaas zijn er altijd een paar die moeten lachen, en dat maakt het direct zo beschamend. Heb jij het onderstaande weleens meegemaakt op school?

1. Je gulp staat open

Oh shit! Nu zien mensen welke kleur onderbroek je draagt! Of zelfs wat voor soort onderbroek je op dat moment draagt. Met een rood hoofd draai je weg van iedereen om je gulp dicht te doen.

2. De toiletdeur zit niet op slot

Je hebt soms van die sloten, waarvan je niet 100% zeker weet of ze nu echt goed in het slot zitten. Je waagt het er toch maar op en trekt je broek naar beneden. Maar dan trekt toch iemand jouw hokje open. Nou, daar zit je dan, met een rood hoofd op de pot.

3. Struikelen

Je mist net de laatste traptrede en valt bijna op je snufferd. Je kan je nog net vastgrijpen aan de leuning, maar iedereen heeft je allang gezien. En jij schaamt je kapot.

4. Je crush negeert je

Je probeerde tijdens de les een gesprek aan te knopen met je crush, maar hij/zij heeft er weinig zin in. Nu kon iedereen dit opgelopen blauwtje live aanschouwen. Geweldig.

5. Stoer doen

Je besluit eens voor de verandering stoer te doen in de les en de docent te kakken te zetten. Nou, dat komt je duur te staan. Hoi pap, hoi mam…

6. Je ouders komen wat brengen

Oh ben je weer je lunch vergeten… Nou, daar komt je moeder vol enthousiasme naar je tafeltje toegelopen. ‘Je was je broodjes vergeten! Ik heb ze nog even voor je in tweeën gesneden en extra beleg toegevoegd!’ Ja, dankje mam. Kan je nu gaan, alsjeblieft?!

7. Betrapt

Je kijkt af tijdens een toets, en de leraar betrapt je. Nu heb je niet alleen een 1, maar moet je ook nog met een rood hoofd het klaslokaal verlaten, terwijl dus de hele klas weet dat je aan het spieken was.

8. Doorlekken

Voor vrouwen is dit het ergste dat ze kan overkomen: doorlekken. Je kan er niets aan doen, maar toch schaam je je kapot als er een rode vlek op je witte broek zit.

9. Hakkelen tijdens een presentatie

Je weet je zenuwen maar niet onder bedwang te houden en wordt vuurrood. Je vergeet ook nog eens je tekst en kraamt onzin uit. Hallo onvoldoende en schaamte…

10. Bilspleet

Bij jongens gebeurt dit vaak, omdat ze hun broek laag dragen. Wanneer ze dan bukken, lijkt het net alsof er een bouwvakker aan het werk is. En waarom staart iedereen daar toch naar?!

11. Kom je even bij de conrector?

Iedereen kijkt je aan en begint te speculeren over wat je gedaan zou hebben. Misschien heb je wel iets gestolen? Of word je geschorst? Roddels!

12. Stoel problemen

Je kent het wel, dat je naast je stoel gaat zitten of er domweg gewoon vanaf valt. En iedereen maar lachen, terwijl jouw hoofd een tomaat wordt.

13. Natte broek

Het regende vanmorgen, en je fietszadel was nat. Maar nu zit er een natte plek op je achterwerk, en gaan mensen meteen grappen dat je in je broek hebt geplast. Waarom nou toch?

14. Gym

Tijdens gym gebeuren er allerlei beschamende momenten. Je kan je niet opdrukken, je kan niet touwklimmen, je krijgt een bal recht in je gezicht, je mist. Noem het maar op. Gym, is het ergste wat er is, en dé plek voor blunders.

Heb jij veel blunders meegemaakt op school? Of valt het mee?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “Awkward momenten op school die iedereen ooit meemaakt

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s