School

Ik ga vanaf maandag weer naar school

Hey Creabea’s,

Het is zover, vanaf maandag begin ik aan mijn jaar 2 van de hbo opleiding journalistiek. Mijn propedeuse uitreiking is pas 2 oktober, maar tot die tijd ga ik eerst keihard aan de slag. En ik herhaal: keihard. Het wordt pittiger dan vorig jaar. Waarom? Omdat ik nu al na 3 weken tentamens heb, en veel meer praktijkweken dan vorig jaar. Ik weet daarom ook niet hoe het met mijn blog zal gaan.

Ook weet ik niet hoeveel ik online zal zijn, maar ik verwacht veel minder dan normaal. Ik weet ook niet of inplannen me nog wel lukt, gezien het heel lastig gaat worden om alles te plannen. Lange schooldagen, laat thuis, studeren en herhaling. Daarnaast heb ik ook nog projecten lopen, vanuit mezelf, waar ik druk mee ben. Dus heel erg druk.

Mocht het zo zijn dat er een dag of twee (of langer) geen bericht verschijnt, vrees dan niet. Ik ben te druk om een bericht te schrijven. Pas bij een week afwezigheid moet je je zorgen gaan maken 😉 Nee grapje, maar dan weten jullie in ieder geval dat school mijn tijd opslokt.

Ga jij ook weer naar school? Of begint voor jou het werk weer?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

18 thoughts on “Ik ga vanaf maandag weer naar school

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s