Article

Dit is waarom een hond veel beter is dan een relatie!

Hey Creabea’s,

Iedereen met een beetje verstand van zaken weet dat honden leuk zijn. Er zijn zelfs een aantal sterke argumenten te bedenken waarom je beter een hond kan nemen, dan een lover. En dat zijn de volgende redenen!

1. Honden vergeten je jubilieum niet. Ze onthouden gewoon simpelweg bijna niks. Je weet bij hen wél waar je aan toe bent dus. Lovers mogen een voorbeeld nemen aan de verwachtingen van honden 😉

2. Ze hebben niet alleen puppy-ogen wanneer ze iets van je nodig hebben, maar gewoon elke dag weer wanneer je ze aankijkt.

3. Relaties maken je soms onzeker. Een hond geeft je juist zelfvertrouwen. Voel je je bijvoorbeeld lui omdat je niet naar de sportschool bent geweest? Je hond is nog luier. Heb je een bad day? Je hond is altijd blij om je te zien!

4. Wanneer je onwijs gefrustreerd bent, kun je je hart luchten bij je hond zonder dat je boze woorden terugkrijgt. Maar doe dit wel met woorden hé!

5. Liefde gaat door de maag, zegt men vaak. Maar het eten van een hond is toch een stuk sneller klaar 😉 Uren in de keuken spenderen is niet eens nodig.

6. Honden hebben niet echt een eigen leven. Een lover wil jullie plannen nog wel eens omgooien omdat hij/zij zo nodig iets anders moet doen. Honden doen niets liever dan tijd spenderen met jou!

7. Ze gaan niet vreemd. Heb jij ooit een hond gezien die tijdens het uitlaten opeens met het baasje van een andere hond meeloopt? Een hond blijft altijd trouw aan jou, en alleen aan jou!

8. Een hond is beter gezelschap dan een lover. Een hond zit niet op zijn mobiel tijdens een date. Hij kan hoogstens zijn kont gaan likken terwijl je naast hem zit, maar dat moet ook gebeuren.

9. Honden zijn gewoon schattig en fluffy! Die zachtheid en cuteness vind je echt niet bij mensen hoor!

Heb jij een hond? Of een lover? Of misschien zelfs beide?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

16 thoughts on “Dit is waarom een hond veel beter is dan een relatie!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s