Films/movies

My Movie Tips #45

Hey Creabea’s,

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

1. Once Upon A Time In Hollywood

Link afbeelding

TV-ster Rick Dalton en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen.

2. Angel Has Fallen

Link afbeelding

Secret Service Agent Mike Banning wordt beschuldigd van een poging tot moord op de president en moet zijn eigen collega’s en de FBI zien te ontwijken terwijl hij de echte dreiging probeert te ontmaskeren.

3. Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Link afbeelding

‘Hobbs and Shaw’ volgt de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen een ongeslagen opponent die de naam Brixton draagt.

4. Blinded By The Light

Link afbeelding

Javed, een Britse tiener van Pakistaanse komaf, die opgroeit in het Engelse stadje Luton, in 1987. In een periode van racisme en economische malaise schrijft Javed gedichten om te ontsnappen aan de intolerantie van de stad en de starheid van zijn vader. Als een klasgenoot hem de muziek van ‘The Boss’ laat horen, ziet Javed de parallellen tussen de arbeidersklasse waartoe hij behoort en de indringende teksten van Bruce Springsteen. Voor hem is die muziek de uitlaatklep om met zijn eigen unieke stem uiting te geven aan de dingen waar hij van droomt.

5. Scary Stories

Link afbeelding

Na een avond stappen brengt een groep tieners een bezoek aan een verlaten huis aan de rand van het stadje Mill Valley. In dit spookhuis woonde ooit Sarah Bellows die haar donkere geheimen opschreef in dit boek. De groep tieners ontdekt het boek en brengen het boek weer tot leven… Het boek blijkt vervloekt te zijn en de angstaanjagende verhalen met duistere figuren komen hiermee tot leven. Hoe stop je een boek dat zichzelf schrijft en waarvan de verhalen ook daadwerkelijk tot leven komen? “Jij leest het boek niet, het boek leest jou!”

6. Good Boys

Link afbeelding

Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor en Lucas om de drone van Max zijn vader te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren. Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat. Er volgt een dag vol foute beslissingen waardoor ze in aanraking komen met gestolen drugs, in een paintball-gevecht terechtkomen en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden.

7. The Hummingbird Project

Link afbeelding

De twee neven Vincent en Anton uit New York spelen met grote bedragen in de aandelenmarkt, waarbij winnen bepaald wordt in milliseconden. Hun droom is om een glasvezelverbinding aan te leggen tussen Kansas en New Jersey, waarmee ze miljoenen kunnen verdienen. Maar niets gaat eenvoudig voor dit stel. Anton is het brein, Vincent de sjacheraar. Samen duwen ze elkaar en iedereen om hen heen naar een breekpunt in het onrealistische avontuur.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

14 thoughts on “My Movie Tips #45

Een reactie plaatsen