Recognisable

Redenen waarom je niet zo dol bent op reizen

Hey Creabea’s,

Zelf vind ik reizen één van de fijnste dingen wat er is. Even weg van huis, andere landen ontdekken, nieuwe culturen opsnuiven. Maar natuurlijk, en dat is niet heel gek, zijn er ook mensen die niet zo van reizen houden. Tegenwoordig lopen veel mensen ook stage in het buitenland. Ben jij geen reistype? Dan zul je dit herkennen!

1. Backpacken

Jij en licht op vakantie, dat is bijna onmogelijk. Je neemt altijd graag je hele kledingkast mee en dus is dat een goede reden om nooit te gaan backpacken. Want als je de gehele inhoud van je koffers op je rug zou moeten dragen, krijg je al rugpijn bij de gedachte…

2. Vliegen

Je vindt het best apart dat een vliegtuig van een ton de lucht ingaat. Want als dat ding uit de lucht valt (wat in verband met zwaartekracht geen gek idee is), dan ben je toch hartstikke dood? Brr, nee je blijft liever met beide benen op de grond.

3. Geld

Je komt tekort, en daarnaast denk je altijd aan andere dingen die je met dat geld zou kunnen doen. Shoppen bijvoorbeeld.

4. Kamperen

Dit is echt je grootste nachtmerrie. Waarom zou je in hemelsnaam geld betalen voor een lange reis, om daarna in primitievere omstandigheden te verblijven?

5. Vreemde landen

Je vindt het maar niets, die vreemde taal en al die vreemde mensen. Je voelt je totaal niet veilig. Wat als je ontvoerd wordt? Of bestolen? En al die enge beesten dan? Dat zijn iets te veel risico’s voor jou!

6. Enge ziekte

Je bent daarnaast ook nog bang om een enge ziekte op te lopen in het buitenland. Natuurlijk weet je dat er inentingen bestaan, maar een naald in je arm laten steken, daar heb je ook geen zin in.

7. Andere taal

Tja, je hebt geen flauw idee wat er gezegd wordt. Je hebt soms al moeite om de dialecten uit eigen land te verstaan.

8. Typische Nederlander

Buitenlands eten? Nee, dankje! Jij neemt liever een boterham met hagelslag en gaat ‘s avonds lekker makkelijk naar de Mc Donalds.

9. Wi-Fi

Je kunt gewoon niet zonder! Hoe zou je anders een week moeten overleven? Want jij en Netflix thuis laten, dat is gewoon een no-go!

10. Controle

Jij kan er slecht tegen als je ergens geen controle over hebt. Als je niet weet wat je die dag gaat doen of wat je ‘s avonds gaat eten, raak jij lichtelijk in paniek. En dus krijg je het daar Spaans benauwd van 😉

Hou jij net als ik van reizen? Of juist niet?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Redenen waarom je niet zo dol bent op reizen

Een reactie plaatsen