Article

Wist je dat je schoenen iets zeggen over je persoonlijkheid?

Hey Creabea’s,

Laatst schreef ik een artikel over je lipvorm, maar nu blijken je schoenen ook enorm veel te vertellen over je persoonlijkheid! Wat zegt het soort schoenen aan je voeten nou werkelijk over jou?

1. Hoge hakken

Je hebt een geweldige smaak als het gaat om fashion. Ook heb je behoorlijk wat zelfvertrouwen; je bent niet vies van een beetje aandacht en staat graag in het middelpunt van de belangstelling.

2. Loafers en ballerina’s

Mensen die loafers dragen, zijn vaak creatief en hebben het liefst alle touwtjes zelf in handen. Draag je graag ballerina’s? Dan ben je productief en heb je een uitgesproken mening.

3. All stars (sneakers)

Je bent kalm, rustig en erg comfortabel met jezelf en de wereld om je heen. Je oogt sportief en bent vaak geneigd actiever te zijn dan wanneer je ze niet draagt.

4. Opvallende sneakers

Dan ben je extravert; je bent graag in het gezelschap van anderen én je krijgt energie van dingen doen. Ook ben je emotioneel stabiel en minder vatbaar voor angst.

5. Western schoenen

Een echt western type heeft een uitgesproken mening en is een harde werker. Je krijgt vaak complimentjes om je outfit en bent enorm trendbewust.

6. Enkellaarsjes

Op je werk houd je van regelmaat en sta je er om bekend dat je geordend te werk gaat, maar je gaat een filmavondje met jouw vriendengroep zeker niet uit de weg!

Wat zeggen jouw schoenen over jou? Of draag jij hele andere schoenen?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

26 thoughts on “Wist je dat je schoenen iets zeggen over je persoonlijkheid?

 1. Was dat maar waar dat schoeisel iets zegt over je persoonlijkheid. Het zegt iets over je lichaam: kun je lopen op hoge hakken zonder pijn te lijden? Ik bedoel, als je niet veel meer te kiezen hebt dan kun je mooi vinden wat je wilt, maar als je vervelende voeten hebt dan houdt het op. En dan rest er niet veel meer dan zitschoenen of plateauzolen met bandjes.
  (Meer over schoenen lees je op mijn blog Gehoor en lijf).
  Groetjes,
  Désirée

  Liked by 1 person

 2. Ik snap wat je bedoelt. Zelf draag ik geen hakken omdat ik ze afschuwelijk vind. Maar kan me voorstellen dat het ook met lichamelijke dingen te maken heeft, of je bepaalde schoenen wel of niet kunt dragen. Mijn moeder ervaart hetzelfde, maar dat is meer om haar de juiste steun te geven vanwege haar botten. Ze draagt speciaal voor haar gemaakte schoenen om dat te bewerkstelligen

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s