Artikel

Wist je dat de vorm van je lippen iets zegt over je persoonlijkheid?

Hey Creabea’s,

De één heeft volle lippen, terwijl de ander juist hele smalle lippen heeft. Heb jij dunne lippen? Dan vind je het niet erg om af en toe alleen te zijn. Smalle mond? Dan zou je egoïstischer zijn in relaties. Check de vorm van je lippen en kom erachter of jouw persoonlijkheid klopt!

1. Natuurlijk en vol

Deze lipvorm laat zien dat je veel om anderen geeft. En je hebt een sterke drang om anderen te beschermen én te verzorgen. Girls (en boys) met volle lippen zetten anderen altijd op de eerste plaats en hechten veel waarde aan relaties.

2. Dunne boven- en onderlip

Iemand met dunne lippen vindt het niet erg om af en toe alleen te zijn: ze hoeven niet 24/7 in gezelschap te leven. Daarnaast zijn ze niet zo sterk in relaties als mensen met vollere lippen.

3. Puntige cupidoboog

Dan ben je goed in communiceren, altijd scherp en super creatief. Bovendien heb je ook nog eens een goed visueel geheugen. Doordat je zo scherp bent, reageer je soms (te) snel zonder na te denken.

4. Nauwelijks zichtbare cupidoboog

Dit is iemand die soms té veel geeft en niet altijd aan zichzelf denkt. Daarnaast hebben mensen met deze lipvorm een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Link afbeelding

5. Vol in het midden

Zijn jouw lippen het volst in het midden? Dan sta je graag in de spotlights. Vaak houden de mensen met deze lippen van aandacht en zijn ze liever niet alleen. Verder zijn ze vaak een drama op relatiegebied, maar wel heel erg levendig en onbezorgd.

6. Een smalle mond, maar volle lippen

Deze mensen zijn geneigd om in een relatie meer aan zichzelf te denken dan aan de ander. Ook hechten ze zich niet snel in relaties en kost het tijd dit wél te doen.

7. Nauwelijks bovenlip, normale onderlip

Deze persoon stelt prestatie boven relaties. Het leven van deze personen draait vooral om het veel bereiken, waardoor relaties niet altijd soepel verlopen. Maar liefst 60% procent van de mannen heeft deze lipvorm!

Klopt de omschrijving? Of wijkt het heel ver af van de waarheid?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

22 gedachten over “Wist je dat de vorm van je lippen iets zegt over je persoonlijkheid?

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s