Article

Leuke ideeën voor een zomerdate!

Hey Creabea’s,

Ben jij van plan om je vriend/vriendin of crush mee uit te nemen? Dat begint natuurlijk bij een leuke en originele date! Het is alleen, ehm, niet héél aantrekkelijk om op een warme zomerdag samen te gaan zweten in de bioscoop. Gelukkig zijn er genoeg andere leuke dingen die je samen kunt doen op een mooie zomerdag!

1. Picknicken in een park

Ga samen picknicken in het park en leer – naast elkaar – elkaars smaken kennen! Er is niets zo romantisch als picknicken in het park. Oh, en elkaar aardbeien of druiven voeren 😉

2. Waterpark

Beter dan met behulp van water kun je niet afkoelen, toch? Ga samen naar een waterpark zoals het Tikibad of Aqua Mundo en ga samen van de glijbanen af. Of geniet van een watergevecht in je eigen tuin!

3. Sterrenhemel

Je ziet het altijd in romantische films, dus waarom zou je het zelf niet uitproberen met je lover? Uren praten en elkaars hand vasthouden onder de sterrenhemel. Wat wil je nog meer?

4. Mocktails maken

Op een warme zomerdag is het belangrijk dat je voldoende drinkt, en dit hoeft natuurlijk niet alleen maar water te zijn. Maak voor elkaar een lekkere mocktail die jullie daarna gezellig samen opdrinken. Vergeet de rietjes en parasolletjes niet!

5. IJsje halen

Wie zegt dat een date altijd duur en groots moet zijn? Samen na het dineren een ijsje halen (terwijl jullie wandelen met de hond) is net zo romantisch en kost niet veel geld! En je kan elkaars ijsje proeven!

6. Pretpark

Niets zo leuk als samen lol hebben in achtbanen, wildwaterbanen en andere attracties! Oh, en wel een paar gekke bekken trekken hé, als de foto wordt gemaakt! 😉

Wat voor zomers afspraakje zou jij organiseren?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

14 thoughts on “Leuke ideeën voor een zomerdate!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s