Article

Een poolparty organiseren zonder zwembad? Dat kan!

Hey Creabea’s,

Het is heerlijk zomer en dat betekent zwemkleding, opblaasbedden en lekker zwemmen. Maar wat nou als je een zwembadparty wil geven, maar geen zwembad hebt of niet naar een zwembad toe kan gaan? Geen probleem, zo creëer je net zo goed een tof feest!

1. Muziek

Geen tropische sferen zonder tropische muziek! Knal lekker Sean Paul uit de boxen terwijl jullie losgaan. Misschien kan je je crush ook uitnodigen? Dan heb je wel direct een excuus om met hem te dansen 😉

2. Outfit

Het is geen poolparty zonder badkleding en eventuele sarongs. Oh, en vergeet of course niet een paar teenslippers aan te trekken. En je kan jezelf dan nog extra opfleuren met armbandjes, enkelbandjes of haarbandjes.

3. Drankjes

Wat dacht je van een paar lekkere en verantwoorde mocktails? Of ga gewoon voor frisdrank wat gekoeld wordt in een koelbox of mini koelkast.

4. Opblaasartikelen

Die luchtbedden en opblaasdieren hoef je niet alleen maar te gebruiken in het water. Je kan ze ook gewoon op het gras leggen en gebruiken om op te chillen.

5. Statafels opfleuren

Pimp ze met bijvoorbeeld bamboe-print, vlaggetjes en leuke Hawaii bloemetjes. Dit kan natuurlijk ook voor de rest van de tuin. Zo kom je helemaal in de tropische sferen!

6. Hapjes

Wat dacht je van watermeloen op stokjes of donuts met een parasol. Of gewoon lekkere ijsjes?

7. Tuinsproeier, waterballonnen en waterpistolen

Misschien heb je geen zwembad, maar een tuinsproeier, waterballon of waterpistool is ook lekker verkoelend! En ook nog eens fun!

Wat doe jij als je geen zwembad hebt?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

24 thoughts on “Een poolparty organiseren zonder zwembad? Dat kan!

Een reactie plaatsen