Recognisable

Herkenbare struggles tijdens je vakantie

Hey Creabea’s,

Vakantie is ultiem relaxen. Toch? Nou, bijna. Geloof het of niet, maar een onbezorgde vakantie bestaat bijna niet! Want hoe irritant is het wel niet als er zand op je handdoek terechtkomt? Hier zijn nog een aantal van die vakantie struggles die je sowieso herkent!

1. Het is maar 24 graden vandaag en in de verte spot je twee wolkjes. Ehm, had ik toch een vestje mee moeten nemen?

2. Nadat je je koffer hebt dicht gekregen (door er bovenop te gaan zitten), vraag je jezelf tijdens het uitpakken af of je wel genoeg hebt meegenomen voor de gehele vakantie.

3. Welke zwemkleding moet je in hemelsnaam aantrekken vandaag? Die met de streepjes, de gele of toch de roze?

4. Je wil graag een leuk stadje bezoeken, maar het is eigenlijk té warm om iets te ondernemen.

5. Heb je je net ingesmeerd met zonnebrandcrème, slaat iemand met zijn handdoek naast je allemaal zand op je huid, waardoor je wéér het water in moet om het eraf te spoelen. En dus moet je je opnieuw insmeren…

6. Over insmeren gesproken, je rug is en blijft een ding. Tenzij een leuke jongen je even wil helpen. Dan is het geen probleem.

7. Wat en waar moet je vanavond nou weer eten? Tapas bij dat knusse restaurantje? Pizza waar die leuke ober werkt? Sushi? Kortom: keuzestress!

8. Je hebt je flipflops aan, maar of course breekt net dat ene stukje af… En nu kun je je grote teen niet meer vastklemmen. Ugh!

9. Nee, je wil niets kopen van die straatverkoper. En nee, je wil ook geen massage. Bah! Hoe moet je ook alweer vriendelijk afwijzen in die taal…?

10. Je wil op je rug een boek lezen, maar daar krijg je algauw lamme armen van. Kan iemand daar even iets voor uitvinden? Dank u zeer beleefd.

11. Slechter slapen tijdens je vakantie omdat je in een ander bed slaapt dan je eigen. Het matras is het gewoon nét niet.

12. Je voelt iets tegen je benen aan terwijl je aan het zwemmen bent in de zee. No way dus dat jij daar nog weer inspringt.

Welke struggles ervaar jij tijdens je vakantie?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Herkenbare struggles tijdens je vakantie

  1. Dan is je koffer dicht en denk je bij jezelf heb ik dat of dat er wel ingestopt. Lap terug open om er zeker van te zijn.
    De slippers die stuk gaan, ach dan ga je gewoon op blote voeten verder 😉

    Eigenlijk heb ik niet echt van die problemen. Ik ben altijd zen vanaf ik de auto instap tot na de vakantie het is genieten.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s