Films/movies

My Movie Tips #44

Hey Creabea’s,

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

1. Crawl

Link afbeelding

Tijdens een enorme orkaan die door Florida raast probeert Haley haar vader te redden van een stel levensgevaarlijke alligators die hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.

2. Child’s Play

Link afbeelding

Karen Barclay werkt in een warenhuis, waar op een dag een Buddi – een zeer geavanceerde speelgoedpop – wordt teruggebracht vanwege technische problemen. Omdat ze zelf geen geld heeft voor zo’n pop, besluit Karen dit teruggebrachte exemplaar in te pakken en cadeau te geven aan haar zoon Andy. Andy ontdekt al snel dat deze pop, genaamd Chucky, anders is; Chucky kan bijvoorbeeld veel meer dingen leren dan de andere Buddi poppen. Dat klinkt eerst leuk, tot Chucky leert wat geweld en moord is.

3. Annabelle Comes Home

Link afbeelding

Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

4. The Secret Life Of Pets 2

Link afbeelding

Max heeft de nodige veranderingen in zijn zo vertrouwde leven doorstaan: zijn baasje Katie heeft de man van haar dromen gevonden en heeft haar gezin uitgebreid met haar zoontje Liam. Na een lastige overgangsperiode heeft Max nu zijn draai gevonden, maar een familiereisje naar een boerderij zet zijn leven opnieuw op zijn kop. Ondertussen beleven Max’ achtergebleven vrienden in New York hun eigen avonturen.

5. The Lion King

Link afbeelding

Op de Afrikaanse savanne, waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar niet iedereen in het koninkrijk viert de komst van de nieuwe welp. Scar, Mufasa’s broer – en voormalig erfgenaam van de troon – heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

6. Spider-Man: Far From Home

Link afbeelding

De superheld besluit om mee te gaan met Ned, MJ en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen.

7. Yesterday

Link afbeelding

‘Yesterday’ volgt het leven van een worstelende muzikant. Hij komt erachter dat hij van de ene op de andere dag de enige persoon op aarde is die zich de ‘Beatles’ kan herinneren. Met de kennis van al hun muziek is hij vervolgens relevanter dan ooit.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “My Movie Tips #44

Een reactie plaatsen