Article

Dingen die mannen irritant vinden aan vrouwen

Hey Creabea’s,

Wij irriteren ons wel eens aan mannen, maar mannen zijn ook wel eens geïrriteerd door ons. Logisch natuurlijk, maar wat vinden ze nu echte ergernissen van ons vrouwen?

1. Opmaken

Mannen snappen nooit dat vrouwen zo lang bezig zijn met hun make-up (Oké, ik eigenlijk ook niet). Vaak willen vrouwen er nu eenmaal goed uitzien! En nee, dat is niet speciaal voor de mannen. Oké, misschien soms.

2. Overdrijven

Ze vinden ook heel vaak dat vrouwen heel erg overdrijven. Vaak is het niet eens overdreven hoe vrouwen reageren. Dat is vaak hoe ze zich voelen op dat moment.

3. Screenshots

Ze weten dat vrouwen dit doen, gesprekken doorsturen naar vriendinnen. Mannen vinden het maar irritant, zo is een gesprek toch nooit privé? Maar vrouwen willen nu eenmaal alles delen met hun vriendinnen.

4. Vergeten en vergeven

Als een man een ruzie oplost, is hij daarmee vergeven en vergeten. Bij vrouwen ligt dat toch net even iets anders. Ze vergeven je wel, maar vergeten doen ze nooit. En dat vinden mannen enorm irritant!

5. Jaloers zijn

Soms kunnen vrouwen het nu eenmaal niet hebben als hun lover of crush met een andere vrouw praat. En ja, dat vinden de mannen dan weer irritant.

6. Niet stoppen met praten

Of de man naar een voetbalwedstrijd zit te kijken of bezig is met gamen, ze vinden het irritant dat vrouwen daar doorheen praten. Mannen zijn niet zo goed in multitasken als de vrouwen. En dat blijkt dan maar weer.

7. Complimentjes accepteren

Mannen vinden het vervelend dat vrouwen geen complimentje kunnen accepteren. Vrouwen hebben namelijk altijd een weerwoord klaar of zeggen dat het helemaal niet waar is.

8. Schuldig laten voelen én niet zeggen waarom de vrouw boos is

Waar ze ook een hekel aan hebben, is dat vrouwen goed zijn in het aanpraten van een schuldgevoel bij de man. Als een vrouw haar zin niet krijgt bijvoorbeeld. En ja, dan vragen ze zich af waarom we ook nog eens boos zijn. Dat zouden ze in feite moeten weten. Maar we weten allemaal dat mannen niet heel slim zijn op dat gebied 😉

9. Mee moeten shoppen en alles dragen

Jep, misschien wel de grootste ergenis van mannen: het mee moeten shoppen, urenlang wachten op een krukje en vervolgens alle gekochte items dragen. Oh, en de bankrekening leeg zien worden…

Waar erger jij je als man zijnde aan? Of wat herken jij als vrouw zijnde bij je eigen man?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

14 thoughts on “Dingen die mannen irritant vinden aan vrouwen

 1. Al goed dat mijn vrouw daar ook niet veel tijd aan besteed, maar ik snap sommigen niet dat deze uren nodig hebben om er goed uit te zien. Zien ze er dan anders niet goed uit?

  Jaloers dat zal toch van vrouw tot vrouw afhangen, en het zal ook zijn hoe je praat met ze.

  Ken even veel vrouw die wel een compliment aannemen.

  Ja dat shoppen is wel waar hahahahahaha

  Ik heb een vrouw en twee dochters en ik moet zeggen dat ik het woord erger niet echt moet gebruiken. We weten wat we aan elkaar hebben en niet graag hebben. Al zijn mijn dochters al lang het huis uit gevlogen 🙂

  Aum Shanthi

  Liked by 1 person

  1. Tja, ik vraag me dat ook af. Ik spendeer nog geen 5 minuten aan mezelf haha. Even haar borstelen, in een staart en klaar. En ja, de rest zal inderdaad per persoon verschillen. Is maar goed ook 😉

   Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s