Tips & Tricks

Gratis apps om je foto’s te bewerken

Hey Creabea’s,

Een foto krijgt (bijna) altijd een aantal aanpassingen voor de finishing touch, en dus een mooi filter. Dus wat kleuren veranderen, het contrast bewerken, tekst toevoegen en nog veel meer. Onderstaande apps geven je (gratis!) de mogelijkheid je foto’s net dat beetje extra mee te geven!

1. VSCO

Deze app heeft awesome filters tot de beschikking en veel mogelijkheden om je foto’s op te maken.

2. PicsArt

Artistieke camera-opnamen, fotocollages en digitale tekeningen zijn ingesteld in de app. Je kunt zélfs communiceren met 250 miljoen andere creatieve gebruikers. Wie weet hebben jullie nog tips voor elkaar!

3. Snapseed

Met Snapseed kun je foto’s scherper maken, uitsnijden, rechtzetten en de kleur en belichting van je foto’s verbeteren. En er zijn veel creatieve filters die je kunt gebruiken om je foto’s een andere sfeer te geven (zoals zwart-wit, texturen en wazige effecten).

4. Adobe Photoshop Express

Het is dé app voor professionele fotografen, dus veel keuzes om de foto te bewerken! Wil je rode ogen verwijderen of een foto goed uitsnijden? Deze app kan alle kleine details aanpassen.

5. Prisma

Deze app transformeert je foto’s in kunstwerken (in de stijl van beroemde kunstenaars zoals Van Gogh, Picasso en Levitan).

6. Aviary

Met deze app kun je heel handig de belichting aanpassen, vlekjes wegwerken en rode ogen verwijderen. En er zijn onwijs veel leuke filters!

7. AirBrush

Een aantal opties zijn wel tegen betaling, maar er is ook een hele hoop gratis! Zo kun je easy acne verwijderen en je facial features wat aanpassen!

Al deze apps zijn gratis en geschikt voor Android en IOS.

Bewerk jij je foto’s, of houd je ze au naturel? Zelf gooi ik er enkel een klein filter overheen!

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

 

 

18 thoughts on “Gratis apps om je foto’s te bewerken

  1. Hihi ben al blij dat ik foto’s kan nemen.
    Al heb ik ooit avondschool fotografie gedaan en dit ook ooit in bijberoep gedaan heb, ben ik nu blij dat ik een foto kan nemen met mijn GSM 🤣🤣🤣

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

      1. Weet je ik heb nog met de zwarte doos gewerkt en het filmrolletje. En zelf zwart/wit ontwikkeld. Dat was pas leuk.
        Nu doe met een camera bijna alles in een keer.

        Aum Shanthi

        Liked by 1 person

Een reactie plaatsen