Article

Tips voor het maken van een Instagram foto

Hey Creabea’s,

Op Instagram is men vaak bezig met dé perfecte foto. Heel eerlijk, dé perfecte foto bestaat niet. Er gaat vaak veel photoshop aan vooraf. Maar toch zijn er heel wat dingen die je au naturel kunt doen om je foto net wat meer shine mee te geven!

1. Zoek je mooiste kant

Iedereen heeft wel een kant die hij/zij net iets mooier vindt. Zorg er daarom voor dat je op je foto’s je goede kant iets meer naar voren laat komen. Zo straal je automatisch meer zelfvertrouwen uit en dat zie je terug op de foto!

2. Ga op je tenen staan

Probeer je al een uur om een goede outfit of the day foto te maken en heb je de ideale foto nog niet gevonden? Om je lichaam iets mooier op beeld te krijgen, kun je op je tenen gaan staan. Zet daarbij je benen ook iets verder uit elkaar. Op die manier lijk je net iets langer!

3. Lach spontaan

Een neppe lach is meteen te zien, zorg er daarom voor dat je spontaan lacht op je foto. Jouw pretty smile mag gezien worden! Dus lach zo breed als je maar kan!

4. Een open houding

Een open houding zorgt voor een open uitstraling. Probeer daarom je handen in je zij te zetten of je armen achter je te houden in plaats van voor of los langs je lichaam. Zo val je meer op!

5. Kijk boven de lens van de camera

Kijk niet rechtstreeks in de camera, maar probeer er iets boven te kijken. Dit geeft een iets natuurlijkere foto!

6. Voel je goed bij de persoon achter de camera

Ook de persoon achter de camera speelt een rol in het uiteindelijke resultaat. Zorg er daarom voor dat hij/zij iemand is bij wie je je helemaal op je gemak voelt. Dan ziet de foto er ook veel spontaner en losser uit!

7. Wees gewoon jezelf

Maak een foto die JIJ leuk vindt. Je hoeft niet net zulke foto’s te hebben als alle Instagram modellen. Just be yourself and no need to fake!

Hoe maak jij je foto’s doorgaans?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “Tips voor het maken van een Instagram foto

Een reactie plaatsen