Article

Leuke ideeën voor een goedkope date!

Hey Creabea’s,

Tegenwoordig zijn veel leuke uitjes best prijzig. En je wilt toch graag iets leuks doen met je lover. Maar wist je dat er ook heel veel leuke dingen te bedenken zijn, die niet veel geld kosten? Dat zal ik je dan eens vertellen!

1. Iets met wieltjes

Heb je een skateboard, longboard of een paar rollerskates in huis? Dan is het tijd om die eens tevoorschijn te toveren! Het is namelijk hét perfecte middel voor een romantisch uitje! Ga naar een rustige landweg of baan je een weg door de stad. En met rollerskates kun je ook prima elkaars hand vasthouden 😉

2. Netflix marathon

Heb je geen zin om iets actiefs te gaan doen? Ga je liever de hele dag knuffelen? Haal dan de dekens en snacks tevoorschijn en schakel Netflix in voor een gezellig filmavondje! (Of begin samen aan een nieuwe serie!)

3. Wandelen

Zelfs wanneer je niet zo van het sporten bent, is een wandeling juist dé perfecte manier om tijd door te brengen met elkaar. Het is sowieso ideaal voor het voeren van gesprekken, maar het is ook de ideale kans om die telefoon aan de kant te leggen. En wat dacht je ervan om als kers op de taart een picknickmand mee te nemen? Dan kun je onderweg ook nog van de vogelgeluiden genieten terwijl je samen croissantjes eet in de buitenlucht!

4. Melig shoppen

Ga naar een winkelcentrum en probeer de gekste accessoires uit. Natuurlijk deed je dit eerst altijd met je beste vriendinnen. Maar waarom zou je het niet een keertje met je liefje doen? Je ligt in een deuk en dat maakt de sfeer én jullie relatie alleen maar beter!

5. Game avond

Monopoly, Uno, Mens Erger Je Niet. Je hebt 100% zeker nog wel een paar leuke spellen op zolder liggen. Leg wat kussens op de grond, maak drankjes en hapjes en je bent klaar voor een ontspannen avond. Oké, dit is trouwens niet heel handig als je slecht tegen je verlies kan 😉

6. Fietsen

Je gebruikt je fiets uiteraard vaak alleen voor school, werk of om boodschappen te doen. Maar je kunt ook samen door de stad fietsen en je liefje verrassen met een lekker drankje op het terras. Of fiets naar een prachtig natuurgebied toe. En ga je altijd naar rechts? Ga dan eens linksaf en kijk waar je eindigt!

7. Zwemmen

Of je dit nu bij het plaatselijke zwembad doet of in een meer, zorg dat je een grote handdoek meeneemt! Wanneer de zon wegtrekt en de lucht begint af te koelen, ga jij in de armen van je liefje liggen en geniet je samen van dat moment. En dat heb je ook wel verdient na het zwemmen, toch? 😉

Wat is jouw ideale (goedkope) date?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

12 thoughts on “Leuke ideeën voor een goedkope date!

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s