Recognisable

Gedachtes tijdens de film

Hey Creabea’s,

We gaan allemaal wel naar de bioscoop toe om een nieuwe film te kijken. En hoewel je uiteraard probeert op te letten tijdens de film, vliegen er toch enorm veel (herkenbare) gedachtes door je hoofd. Herken jij het onderstaande ook?

1. ‘Waarom praten mensen tijdens de film?’

Het is logisch dat ze iets van de film vinden en dat waarschijnlijk liever meteen willen bespreken, maar die mensen zijn dus echt niet de enigen in de zaal!

2. ‘Ik moet nodig plassen…’

Maar ja, je wilt toch echt niets van de film missen. Grr, waarom hebben ze die pauze toch afgeschaft? Ja, dan had je maar voor de film moeten gaan. Maar die grote literbeker cola kwam er toch iets sneller uit dan je had gedacht. Dat kon jij toch ook niet weten?

3. ‘Is het zo duur?’

Ooit betaalde je iets van 2 gulden voor een colaatje bij de bioscoop. En nu is dat al 3 euro! Student zijn is anders hartstikke geldrovend hoor!

4. ‘Waarom is die 3D bril zo irritant?’

Je krijgt er niet alleen hoofdpijn van, de brildragers onder ons moeten hem ook nog eens over de eigen bril plaatsen. Dat zit echt vervelend!

5. ‘Waarom krijg ik tranen in mijn ogen?’

Ja, het is toch gewoon zielig! Oh, mijn buurvrouw huilt ook. En ik hoor voor en achter me ook wat snikjes. Oké, ik ben gelukkig niet de enige. Laat die tranen dan maar komen.

6. ‘Deze stoelen zitten best chil.’

Ik zou willen dat ze deze stoelen ook in de IKEA verkochten. Ik bedoel, het is toch ideaal zo’n drinkhouder die aan je stoel vastzit?

7. ‘Wat voor grootte wil ik nu eigenlijk?’

Neem ik de kleine cola… Nee, dat is te weinig. Ik ga wel voor de grote… Nee, dat is te veel! Oké, ik neem wel genoegen met de medium. Het moet maar weer!

8. ‘De aftiteling hoort er ook bij!’

Je blijft koste wat het kost tot het bittere eind zitten. Want zeg nu zelf, wie wil de aftiteling niet zien? Soms zitten daar nog extra stukjes in hoor! En natuurlijk moet ik als diehard fan gewoon ALLES gezien hebben!

9. ‘Doe die telefoon weg!’

Ik word gek van dat witte scherm voor me. Kan je hem alsjeblieft wegdoen? De lichten zijn al uit! Oh, en zet alsjeblieft je geluid uit. Thanks.

10. ‘Hé, die stukken ken ik.’

Jep, de trailer heeft al een groot deel van de film weggeven. En dat waren dus ook meteen de leukste stukjes van de film. En wat er overbleef? Ja, dat viel best tegen eigenlijk…

Wat zijn jouw gedachtes tijdens het kijken van een film?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

18 thoughts on “Gedachtes tijdens de film

  1. Veel van die gedachten zijn me bekend hehe ik heb nog eene voor jou het zijn “advertenties” voor dat er film begint het duurt zon 15 min wat ik vervelend vind, soms zieten er wel interessante tussen 😊

    Liked by 1 person

  2. Zo herkenbaar allemaal… En ik heb nog zo eentje: waarom zó lang wachten op de previews en allereerst zoveel reclame… (het is niet dat we al zo’n 10 euro voor een kaartje hebben betaald…)

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s