Article

Hier kun je deodorant nog meer voor gebruiken!

Hey Creabea’s,

Ooit wel eens nagedacht waar je je deodorant nog meer voor kan gebruiken? Het kan veel meer dan alleen je onderarmen van een frisse geur voorzien. Dus ben jij benieuwd welke lifehacks ik dit keer weer voor je heb?

1. Blaren

Babypoeder helpt tegen blaren in nieuwe schoenen, maar deodorant ook! Beide producten zorgen voor minder wrijving van je huid in de schoen, wat helpt tegen blaren. Spuit van een goede afstand wat deodorant op je voeten VOORDAT je je schoenen aantrekt. Anders werkt het alsnog niet πŸ˜‰

2. Muggenbeet

Last van een jeukende muggenbult? Een beetje deodorant verlicht de jeuk vanwege het aluminium dat erin zit. Dus weg met dat krabben, deodorant is de oplossing!

3. Nagellakremover

Heb je geen nagellakremover in huis, maar wil je de huidige nagellak van je nagels afhalen? Spray een beetje deodorant op een wattenschijfje (niet meteen op je nagel) en het doet hetzelfde trucje als een flesje remover!

4. Piepende deur

Om gek van te worden: een piepende deur in huis. Niet alleen olijfolie zorgt voor soepele deurscharnieren, je deodorant ook! Spray wat deodorant op het scharnier en de piep verdwijnt. Weg met die horror geluiden πŸ˜‰

5. Verfrisser

Een klein zakje lavendel in je kledingkast geeft een frissere geur mee aan je kleding. Maar een schone sok insprayen, geeft hetzelfde verfrissende effect. Heerlijk dat frisse gevoel, toch?

6. Vlekken

Deodorant als vlekkenverwijderaar? Klinkt gek, maar ls het vlekken zijn op gladde oppervlakken, dan werkt het perfect. Spuit een beetje deodorant op de plek en verwijder met een doekje de vlek. En klaar is kees! Weg vlek!

Waar gebruik jij je deodorant nog meer voor?

Liefs, Deem ❀

Volg mij ook op Facebook, Twitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

16 thoughts on “Hier kun je deodorant nog meer voor gebruiken!

  1. Ik ben niet zo een meisje meisje. Sterker daar heb ik een tering hekel aan.
    Aluminium in je deodorant. Volgens mij kan je dan beter een andere gebruiken. Niet zo goed.
    Waar kan je een deo nog meer voor gebruiken. Iets goddelijks. Vast wel. Of iets heel smerigs dat zou misschien ook nog kunnen.
    Of gewoon in iemand ze gezicht spuiten, als je je op je hoge meisjeshakken onveilig voelt en snel wegrent naar een of andere onwerkelijke situatie.

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s