Article

De redenen waarom je bestie altijd je bestie blijft

Hey Creabea’s,

Het is eigenlijk een must have voor iedereen: een bestie! Jouw beste vriend(in) betekent alles voor je. Je laat diegene dan ook nooit meer gaan. Maar waarom is jouw best friend dan zo belangrijk en speciaal voor jou? Ik kan wel wat dingen bedenken! 

1. I’ve got your back

Wat er ook gebeurt; jouw best friend staat altijd voor je klaar. Als er iets naars, of juist iets leuks gebeurt, is diegene er altijd voor je. Je mag altijd bij diegene aankloppen en je zult nooit alleen staan.

2. Secrets stay secrets

Een bestie zou een bestie niet zijn als je elkaar geen geheimen vertelt. Je weet dan ook zeker dat jouw secrets veilig zijn bij de ander, en dat is andersom net zo! Once a secret, always a secret!

3. Lachen, gieren, brullen

Eerlijk is eerlijk; als je met je beste vriend(in) bent, is er geen moment dat jullie geen slappe lach hebben. Jullie kunnen de hele dag door lachen over de domste dingen. Heerlijk toch? Laat die buikpijn maar komen!

4. Eén blik

Omdat hij/zij je beste vriend(in) is, weet diegene alles over je. Soms hoef je niet eens te praten, en je begrijpt elkaar al. Die ene blik is genoeg. Zit je ergens mee? Het duurt drie tellen voordat jouw best friend dat doorheeft.

5. Wat is bored?

Heb je weleens zo’n boring dag, waar je het iets leuks wil gaan doen maar geen plannen hebt? Jouw bestie heeft namelijk altijd wel een leuk idee (en tijd) om af te spreken. Dus hup de deur uit, en have fun!

6. Praten en roddelen

Iedereen heeft een roddel-vriend(in). Een gesprek met jouw bestie is nooit saai. Praten over boys, school/werk of outfits? Pak je telefoon, bel en je bent klaar! Oh en vergeet je kopje thee niet 😉

7. Gunnen

Als beste vrienden gun je elkaar altijd het beste. Heb je een date of ga je stappen met een iemand anders? Dan moet je gewoon gaan! Je bestie gunt je liefde en geluk, en jij automatisch ook bij hem/haar!

8. Adviezen

Een blouse of een trui? Wel of niet naar die verjaardag gaan? Weet je niet wat je moet doen en ben je ten einde raad? Dan weet je wie je moet bellen. Jouw best friend geeft namelijk het beste advies in de wereld! Probleem opgelost!

9. Vergeven en vergeten

Alle best friends hebben weleens een ruzietje. Uiteraard hebben jullie die ook. Laten we eerlijk zijn; jij bent ook niet altijd de liefste geweest. Maar jullie weten van elkaar dat je het goed bedoelt en jullie kunnen elkaar dan ook gemakkelijk vergeven. The love is real!

Hoe is jouw relatie met je bestie? 

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

Advertisement

16 thoughts on “De redenen waarom je bestie altijd je bestie blijft

 1. Een goede vriend(in) is iemand waar je heel wat mee deelt. Het is als een relatie en daar moet je aan werken. Al hoor ik vaak ik heb vele vrienden, maar een goede vriend tel je op een hand zelfs met enkele vingers. Die zijn er altijd in goede en slechte dagen.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 person

 2. Yesssssss Girl!! Love this post!
  I´m blessed with my besties! I Love them! Leuke post Girl! Het was echt heel leuk om te lezen as always! Leuke punten!
  Have a great sunday dear en alvast een fijne week toegewenst!

  Hugz And lots of Kisses! X

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s