Artikel

Romantische situaties die iedereen wil meemaken

Hey Creabea’s,

We doen net alsof we niet van clichés houden, maar wie houdt er nu niet van een doos chocolade, (liefdes)brief of zonsondergang met picknick? Kom op, we dromen allemaal over deze momenten, of niet soms?

1. Strandwandeling

Dit is toch wel een onwijs romantische activiteit, of niet dan? Samen hand in hand over het strand lopen, het zand tussen je tenen, hartjes tekenen in het zand met een stok… Volledig genieten!

2. Filmpje pakken

Heerlijk samen wegzwijmelen bij een romantische film, in een deug liggen bij een komedie of een beschermende arm om je heen tijdens een horrorfilm. Natuurlijk hoeft onze date niet de snacks voor ons te betalen, maar als hij blijft aandringen dat te willen, dan kun je toch al haast geen nee meer zeggen?

3. Picknicken

Zodra de zon gaat schijnen krijg je zin om naar buiten te gaan. En wat is er nu leuker dan samen knus te gaan picknicken in het bos/park? Een kleedje, muziek, champagne of wijn en een mand vol eten. Wat wil je nog meer?

4. Pretpark of kermis

Het is niet alleen super leuk, maar kan ook onwijs romantisch zijn. Hij houdt je hand vast in de achtbaan, loopt vlak naast je in het spookhuis en beschermt je tegen het water van de wildwaterbaan. Cute!

5. Koken of bakken

Elkaar even lekker ondersneeuwen met meel of de raarste koekjes bakken. Wanneer je samen de keuken ingaat, kun je gezellig kletsen over van alles en nog wat, nieuwe recepten uitproberen en dingen opeten die je eigenlijk nog nodig hebt. Oeps!

6. Cadeaus

Natuurlijk is dit laatste niet cruciaal en absoluut GEEN vereiste in een relatie, maar als de ander er toch over nadenkt om jou iets te geven, is dat wel heel cute. Het hoeft dan ook absoluut niet duur te zijn. Als de ander alleen een gedichtje schrijft voor jou, dan is dat al het mooiste cadeau wat je kunt krijgen.

Van welke romantische situaties droom jij het meest?

Liefs, Deem ❤

Volg mij ook op FacebookTwitter en Instagram (via de linkjes of kijk in de zijbalk)

26 gedachten over “Romantische situaties die iedereen wil meemaken

      1. Ja, katten zijn net mensen… Een jaar of elf terug was de zus van mijn vaders buurman overleden, toen kreeg mijn pa haar kat en die wilde bijna nooit naar buiten…

        Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s